Jedna od tri fotografije na kojoj se vidi predsednik Vučić bez knjige
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

10. jul. 2018

Pisci se žale da ne mogu da izdrže Vučićev tempo čitanja

BEOGRAD, 10. jul 2018, (Njuz) – Veliki broj pisaca požalio se tokom proteklih par dana da nije u stanju da izdrži Vučićev tempo čitanja od 600 strana na dan.

Prema rečima pisca Filipa Pejčinovića trojica njegovih kolega tokom protekle nedelje završilo je na infuziji zbog iscrpljenosti prilikom pokušaja da napiše dovoljan broj strana za predsednika.

– Nalazimo se pod velikim pritiskom jer fizički nismo u stanju da ispratimo predsednikove kapacitete. Njemu ponestaje knjiga za čitanje, a mi ne možemo da napišemo dovoljan broj strana za njegove dnevne potrebe. Radimo danonoćno, skoro i da ne spavamo, ali to što mi napišemo za dva dana on pročita za najviše tri sata i to kada nema vremena za čitanje – izjavio je očajni Filip za Njuz.

– San svakog pisca jeste da piše što više i da ljudi čitaju njegove knjige, ali ovo što nam se sada dešava je noćna mora. Pomažu nam i kolege pisci iz inostranstva, mada i uz njihovu pomoć ne možemo da napravimo zalihe strana koje mogu da potraju više od dan-dva. Ovim putem apelujem na predsednika da bude umereniji kada je čitanje u pitanju jer ako ovao nastavi pitanje je dana kada će pročitati sve što je ikada napisano – rekao je Pejčinović.

On je dodao da je piscima zbog ovakvog tempa pisanja sve teže da pronađu i neku novu temu koju bi obradili.

– Razmišljam da počnem da pišem o samom Vučiću jer od njega svakog dana čujemo nešto novo, ima dosta materijala, čak i za više od 600 strana dnevno, a mislim da bi knjiga sa njegovim izjavama imala dosta uspeha i kod ljubitelja naučne fantastike – istakao je mladi pisac.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  Njegove izjave bi valjalo stampati na WC papiru i pelenama, kako bi svaki stanovnik Srbije imao koristi od njih.

  1. Dejan kaže:

   Bravo, sokoleee…

 2. Baba kaže:

  On kaze da cita, ali to je samohvalisavost i prica za glupi msrod. Da je ikada procitao nesto vredno, me bi se ponasao kao ludi Milojko.

 3. Baba kaže:

  On je ludi Milojko. Nikada nista vredbo nije procitao.. Samo glums i samohvalisavost

 4. Milojko kaže:

  Upoznaju Tarzan i ćita sa Mujom i Fatom. Kaže Tarzan: Moja ćita. A mujo će: Moja ne ćita.

  Toliko o tome

 5. zeks kaže:

  Naš predsednik Čita…A šta radi Tarzan?

 6. Bane A kaže:

  Vučić bi mogao da piše i epsku fantastiku. U njegovoj stranci ima dosta patuljaka, govlina, Dačića, Vulina i sličnih stvorenja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *