nazad na vrh

Pisci se žale da ne mogu da izdrže Vučićev tempo čitanja

Insajder
Jedna od tri fotografije na kojoj se vidi predsednik Vučić bez knjigeFOTO: Insajder

BEOGRAD, 10. jul 2018, (Njuz) – Veliki broj pisaca požalio se tokom proteklih par dana da nije u stanju da izdrži Vučićev tempo čitanja od 600 strana na dan.

Prema rečima pisca Filipa Pejčinovića trojica njegovih kolega tokom protekle nedelje završilo je na infuziji zbog iscrpljenosti prilikom pokušaja da napiše dovoljan broj strana za predsednika.

– Nalazimo se pod velikim pritiskom jer fizički nismo u stanju da ispratimo predsednikove kapacitete. Njemu ponestaje knjiga za čitanje, a mi ne možemo da napišemo dovoljan broj strana za njegove dnevne potrebe. Radimo danonoćno, skoro i da ne spavamo, ali to što mi napišemo za dva dana on pročita za najviše tri sata i to kada nema vremena za čitanje – izjavio je očajni Filip za Njuz.

– San svakog pisca jeste da piše što više i da ljudi čitaju njegove knjige, ali ovo što nam se sada dešava je noćna mora. Pomažu nam i kolege pisci iz inostranstva, mada i uz njihovu pomoć ne možemo da napravimo zalihe strana koje mogu da potraju više od dan-dva. Ovim putem apelujem na predsednika da bude umereniji kada je čitanje u pitanju jer ako ovao nastavi pitanje je dana kada će pročitati sve što je ikada napisano – rekao je Pejčinović.

On je dodao da je piscima zbog ovakvog tempa pisanja sve teže da pronađu i neku novu temu koju bi obradili.

– Razmišljam da počnem da pišem o samom Vučiću jer od njega svakog dana čujemo nešto novo, ima dosta materijala, čak i za više od 600 strana dnevno, a mislim da bi knjiga sa njegovim izjavama imala dosta uspeha i kod ljubitelja naučne fantastike – istakao je mladi pisac.

Soko Sokolović

 1. Njegove izjave bi valjalo stampati na WC papiru i pelenama, kako bi svaki stanovnik Srbije imao koristi od njih.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. On kaze da cita, ali to je samohvalisavost i prica za glupi msrod. Da je ikada procitao nesto vredno, me bi se ponasao kao ludi Milojko.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. On je ludi Milojko. Nikada nista vredbo nije procitao.. Samo glums i samohvalisavost

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Upoznaju Tarzan i ćita sa Mujom i Fatom. Kaže Tarzan: Moja ćita. A mujo će: Moja ne ćita.

  Toliko o tome

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Naš predsednik Čita…A šta radi Tarzan?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Vučić bi mogao da piše i epsku fantastiku. U njegovoj stranci ima dosta patuljaka, govlina, Dačića, Vulina i sličnih stvorenja

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix