njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. mar. 2012

Plejboj najavljuje eksplicitniji sadržaj da bi mogao da bude konkurentan Fejsbuku

Okreće novi list na Fejsbuku

Los Anđeles, 15. mart 2011, (Njuz) – Najpoznatiji magazin za muškarce Plejboj, najavio je od jeseni znatno eksplicitniji sadržaj da bi mogao da bude konkurentan čuvenoj društvenoj mreži Fejsbuku, najavio je njegov osnivač Hju Hefner.

On je napomenuo da Plejboj nije erotski časopis i da je uredništvo godinama pokušavalo da akcentuje dobre tekstove koje se u njemu nalaze, ali da njegov identitet i dalje određuju fotografija na naslovnoj strani i duplerici, koje više nemaju isti efekat kao nekada.

-Tokom svih ovih godina pribojavali smo se da bi neki drugi magazin mogao da postane ozbiljna konkurencija Plejboju, ali se ipak ispostavilo da je najveća konkurencija došla od društvene mreže – kaže Hefner.

– Plejboj je razmatrao da čak uputi molbu devojkama koje kače svoje fotografije na Fejsbuk da probaju da budu malo pristojnije, ali smo shvatili da to neće uroditi plodom. Zbog toga smo odlučili da pobedimo Fejsbuk na njihovom terenu – najavljuje Hefner.

– U narednih nekoliko brojeva na duplericama će se isključivo naći fotografije devojaka u WC-u, ponajviše ne veš mašini. Isto tako ćemo u svakom broju imati po nekoliko fotografija devojaka koje se ljube, kao i rubriku gde ćemo slikati pijane zečice u noćnom provodu. Takođe razmatramo da otpustimo većinu fotografa, jer su pojedina istraživanja pokazala da se ljudi više uzbuđuju kada vide fotografiju devojaka koje su se same slikale, što će ubuduće činiti i naše zečice – rekao je Hefner.

Marko Dražić

Goran Mirković

 1. goksi kaže:

  Ma ovo je bre eksplicitan sadrzaj :-)
  http://bizlife.rs/vest.asp?id=36050

 2. celtic kaže:

  A hoće li Hef samoreklamirati isprobavača Viagre (TM) ili će Playmoj biti bez pop-up reklama?

 3. himalajac kaže:

  kakav je ovo tekst o plejboju, bez ijedne prave slike? jeste vi ozbiljan portal ili sta?

 4. slučajnaprolaznica kaže:

  A na duplerici ona mlada vodi ljubav s Novakovom voštanom figurom ispod bojlera.

  1. celtic kaže:

   Samo ako je Jagodinski vosak bojler-proof ;-)

   1. mali Vandal kaže:

    Pravda za vosak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *