nazad na vrh

Pobednik Slagalice ubuduće će na poklon dobijati alkohol i asepsol

BEOGRAD, 13. mart 2020, (Njuz) – Radio-televizija Srbije donela je odluku da od danas svaki pobednik Slagalice na poklon dobije po bočicu alkohola i asepsola, javili su iz ove medijske kuće.

– Zbog nestašice sredstava za dezinfekciju po apotekama, odlučili smo da pobednicima svakog ciklusa Slagalice podelimo po alkohol i asepsol. Drugoplasirani će dobiti gel za dezinfekciju ruku koji je takođe deficitarna roba ovih dana – kaže za Njuz direktorka Zabavnog programa Olivera Kovačević.

– Koleginica Dara iz informative nakupovala je baš dosta sredstava za dezinfekciju pa pošto joj ne treba sve to, ubedili smo je da veći deo donira kući u kojoj radi. Reakcije učesnika Slagalice su već pozitivne tako da razmišljamo da pobedniku finala kao glavnu nagradu, pored alkohola i asepsola, uručimo i smeštaj u karantinu Kliničkog centra sa respiratorom koji radi – otkriva Kovačević i dodaje da je već skočio broj prijavljenih nezaposlenih takmičara, čiji je imunitet ionako slab.

– Knjige “Istorija Srba”, “Srbi u doba bune protiv Slovena”, “Srbi protiv Lužičkih Srba , kao i “Prava srpska istorija Srbije” nastavićemo da delimo čim splasne jagma za alkoholom u apotekama, samo što ćemo ih pre uručenja pobednicima, za svaki slučaj poprskati asepsolom – kaže direktorka Zabavnog programa.

Kako saznajemo, kao mera zaštite, u RTS-u su odlučili da Skočka redizajniraju da ne podseća više na virus zbog čega je u poslednje vreme znatno opao broj gledalaca Slagalice.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. …pa mogli su iz RTS i druge vidove toalet papira , pokloniti ovakvim znalcima…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix