njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. mar. 2020

Pobednik Slagalice ubuduće će na poklon dobijati alkohol i asepsol

BEOGRAD, 13. mart 2020, (Njuz) – Radio-televizija Srbije donela je odluku da od danas svaki pobednik Slagalice na poklon dobije po bočicu alkohola i asepsola, javili su iz ove medijske kuće.

– Zbog nestašice sredstava za dezinfekciju po apotekama, odlučili smo da pobednicima svakog ciklusa Slagalice podelimo po alkohol i asepsol. Drugoplasirani će dobiti gel za dezinfekciju ruku koji je takođe deficitarna roba ovih dana – kaže za Njuz direktorka Zabavnog programa Olivera Kovačević.

– Koleginica Dara iz informative nakupovala je baš dosta sredstava za dezinfekciju pa pošto joj ne treba sve to, ubedili smo je da veći deo donira kući u kojoj radi. Reakcije učesnika Slagalice su već pozitivne tako da razmišljamo da pobedniku finala kao glavnu nagradu, pored alkohola i asepsola, uručimo i smeštaj u karantinu Kliničkog centra sa respiratorom koji radi – otkriva Kovačević i dodaje da je već skočio broj prijavljenih nezaposlenih takmičara, čiji je imunitet ionako slab.

– Knjige “Istorija Srba”, “Srbi u doba bune protiv Slovena”, “Srbi protiv Lužičkih Srba , kao i “Prava srpska istorija Srbije” nastavićemo da delimo čim splasne jagma za alkoholom u apotekama, samo što ćemo ih pre uručenja pobednicima, za svaki slučaj poprskati asepsolom – kaže direktorka Zabavnog programa.

Kako saznajemo, kao mera zaštite, u RTS-u su odlučili da Skočka redizajniraju da ne podseća više na virus zbog čega je u poslednje vreme znatno opao broj gledalaca Slagalice.

Miroslav Vujović

  1. voya montoya kaže:

    …pa mogli su iz RTS i druge vidove toalet papira , pokloniti ovakvim znalcima…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *