njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

04. mar. 2016

Počela first minute prodaja preletača za predstojeće izbore

CELA SRBIJA, 4. mart 2016, (Njuz) – Prethodnih dana na tržištu je značajno porasla ponuda first minute preletača, pa sve stranke po vrlo povoljnim cenama već sada mogu sebi da obezbede veći broj mandata i eventualno učešće u vlasti, kako na lokalu, tako i na drugim nivoima vlasti.

Na tržištu se mogu pazariti kako provereni i omiljeni preletači, tako i oni kojih do sada nije bilo u ponudi i koji će sigurno obradovati sva partije. Cena je sada vrlo niska, ali kako se bliži sezona izbora, oni će svakako biti sve skuplji i skuplji.

U agencijama koje se bave prodajom preletača kažu da je interesovanje ogromno.

– Do sada smo prodali petoricu iz DS-a, troje iz SNS-a, dvojicu iz SPS-a i Rasima Ljajića. Rasim je otišao najbrže, pošto za njim uvek vlada prava jagma, ali i ostali dobro „idu“. Očekujemo da uskoro u ponudu uvrstimo i preletače iz LDP-a, SDS-a i ostalih partija, a od specijalnih paketa za sada možemo da ponudimo tri plus jedan nepouzdani gratis – kažu u agenciji „Poslanik Rent“.

U agencijama mahom očekuju da preletači budu rasprodati pre aprila, mada ima i onih koji će ih u ponudi imati i nakon izbora.

– Iz iskustva znamo da mnoge partije čekaju poslednji trenutak da pazare preletače, u zavisnosti od budžeta koji imaju, tako da smo i za njih obezbedili određeni broj preletača. Verujemo da će sve partije imati prilike da uživaju u prirodnim lepotama obavljanja vlasti i nesvakidašnjim prizorima novih mandata – kažu u „Poslanik rentu“ i dodaju da svi kupci dobijaju pakovanje biber spreja na poklon za „ne daj Bože“.

Nenad Milosavljević

 1. Рубљов kaže:

  Удружење потрошача свих фела прелетача ” Властољупци ” позива се на строго поштовање Потрошачког саветника ” И Курта и Мурта – јашимо заједно “, посебно на прва два члана :
  1. Продао бих и рођену мајку да будем на власти ( Продао бих и децу, али њих сам већ продао; Жену и сестру не продајем – њих подводим )
  2. Тко прелијети – ВРЕДИ, тко не прелијети – НЕ ВРЕДИ !
  П.С.
  Ове рент – а – посланик агенције избегавати ако нису бар једном прелетале из руку власника у окриље другог…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Srbija sigurno koraca ka jednopartijskom sistemu, jugoslovenskog tipa. Sva preletanja ce uskoro biti uzaludna! A za one koji odbiju ,,novi sistem” bice napravlen ,,otok” u Beogradu na vodi!

 3. Ja sam kaže:

  Politicari-preletaci?
  Samo oni?
  A sta je sa analiticarima, novinarima, TV stanicama, glumcima, sindikatima, generalima, istoricarima…?
  Ima li medju njima ptica selica, prevrtaca, kukavica, gavranova, lesinara…?

  1. Ja sam kaže:

   Mada…ni glasaci nisu mnogo bolji.

 4. folirant kaže:

  Nasi politicari su dokazali da je reinkarnacija moguca. Umres u jednoj, a sutra se rodis u drugoj stranci.

 5. voya montoya kaže:

  Miro Lažanski iz starta, na duperici SNSa…oko 19.00 dobili smo prvog starletana u Srbiji…

 6. duh kaže:

  pa svi bre mutirali i dobili krila moraće da ugrade semafore u vazduhu za regulaciju prometa da se ne desi kakva nezgoda

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *