Postizborna tišina će trajati sve dok se ne vidi šta i kako dalje, što prema procenama stručnjaka može potrajati i narednih pet do deset godina
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

03. apr. 2017

Počela postizborna tišina

SRBIJA, 3. april 2017, (Njuz) –  Postizborna galama, koja je trajala od zatvaranja biračkih mesta, zvanično je završena oko 22 časa sinoć, kada je na teritoriji Republike Srbije stupila na snagu postizborna tišina. Mrmljanje u bradu i tiho jecanje mogli su se čuti iz svih krajeva zemlje, saznaje Njuz.

Kako se pretpostavlja, postizborna tišina će trajati sve dok se ne vidi šta i kako dalje, što prema procenama stručnjaka može potrajati i narednih pet do deset godina.

– Nemojte me ništa pitati, sada, molim vas, izjavio je Vuk Jeremić, jedan od lidera opozicije i dodao: – Ma ugasite taj diktafon, nemam ništa da izjavim pobogu, naglasio je on.

Birači svih opredeljenja od jutros tihuju i traže stvari kojima bi ispunili dan za vreme tišine.

– Lep je dan. Sunce je opet izašlo, bez obzira na sve. Uf, ma koga ja to lažem… izjavio je jedan od glasača opozicije pre nego što je briznuo u plač i pobegao niz ulicu poštujući postizbornu tišinu.

Kako se saznaje, glasači koji su na predsedničkim izborima podržali Aleksandra Vučića takođe učestvuju u postizbornoj tišini, koja za njih, kako kažu, “predstavlja normalno stanje svesti”.

Viktor Marković

Uroš Bogdanović

 1. das Ich kaže:

  Jebiga…zadnja recenica. To je to. Auf wiedersehen.

 2. peric kaže:

  Kad jaganjci utihnu.

 3. amharac kaže:

  postizborna tisina mozda potraje i do narednih trideset-cetrdeset godina, ako se uzme presek kvantiteta i kvaliteta opozicionih lidera sa konentracijom inteligencije na 77 000km2.
  ako se uzme u obzir da se trenutna inteligencija, maksimalno skoncentrisana u 4 venova dijagrama, rasipa, postizborni muk moze ugroziti i cuveno 500 godisnje ugnjetavanje otomana

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Kada sam video komentar velikog vodje, na stranim medijima, gde je rekao da su rezultati pokazali da je narod ,,spreman na žrtve”, pomislio sam da tišina neće baš dugo trajati. A onda sam se setio da kad ovce ostrižu do gole kože one i dalje samo – bleje!

 5. Ja sam kaže:

  Srbija- zemlja cuda.
  lakse je utisati ceo narod nego jednog coveka.
  Umesto predsednika koji je samo zvocao i blamirao nas dobismo spodobu koja zavija, arlauce, laje, kevce, preti, ucutkuje, moli, kleci, ponizava, laze, zapomaze, drami, galami, pederise se, tiranise, pljuje, bljuje, sere a ne pisa…

 6. Мирко kaže:

  Овај кратак период претходи тзв постизборном гужењу.

 7. voya montoya kaže:

  Iako smo izgubili ovaj mec,Mi se vec spremamo ,za nap redni krug kvalifikacija…Srbija uci od fudbalera ,koje je iznedrila!!!Cela je nacija reprezentacija…

 8. voya montoya kaže:

  Volimo te Otadzbino Nasa…Jer ko te voli sada taj te voli…Zbog cega si propala,nikad nisi valjala…Volimo te Otadzbino nasa…Gotovo,da je takkko…

 9. scoby kaže:

  Postizborna sutnja grubo je prekinuta danas u 18 sati, ili kako o tome nepristrasno i sa neskrivenim odusevljenjem (bice krvi!) izvestava zvanicni sajt Sluzbe – Teleprompter: ” Krece Haos?! Opozicija ISTERALA ljude na ulice da protestuju protiv DEMOKRATSKIH IZBORA!” Ovakav naslov jako dobro odslikava percepciju Sluzbe, gradjani postaju bezlicni “ljudi”, koje OPOZICIJA (koji sirok pojam, valjda se tu racunaju i canak i seselj), isteruje na ulice (kao ovce) da protestuju protiv necega sto se ni u doktorskom radu DrSline ne moze nazvati “demokratski izbori”.

 10. Bojan kaže:

  I ono veç poznato : “Nek zadnji ugasi svetlo”..a ja da dodam : Nek se spreme špiritusne lampe

 11. OLIVERA kaže:

  BRAVO, GENIJALNI STE !

 12. The dron kaže:

  Daj bre iskljucite taj HARP više!!! Ustvari sad i ne morate, odradio je posao.

 13. Vulinčićević kaže:

  Ali ja moram da viknem: Živeo premijersednik Vučić.

 14. stefan sezzzzz kaže:

  Hahaha, ni 2 minuta nisam proveo na sajtu, a vec se gorko ismejah. Bice, bice ovo dug period postizborne tisine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *