njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. dec. 2018

Počele pripreme građana Srbije na život bez Rasima Ljajića u Vladi

SRBIJA, 4.decembar 2018, (Njuz) – U celoj Srbiji od jutros su počele opsežne pripreme i postepeno navikavanje građana na život bez Rasima Ljajića u Vladi Srbije.

Kako se navodi u saopštenju Vlade Srbije, ove pripreme nisu vremenski ograničene i trajaće sve dok se i poslednji građanin Srbije ne navikne na život bez Rasima Ljajića u Vladi Srbije.

– Gospodin Ljajić je već duže od 18 godina neprekidno u vlasti i samo se naši najstariji sugrađani sećaju kako izgleda život u Srbiji bez vlade ili neke institucije čiji on nije deo. Kako bismo izbegli dovođenje, ne samo građana, veći celog državnog sistema u stanje šoka, usvojen je master plan navikavanja svih nas na situaciju koja je pred nama – stoji u saopštenju.

Dalje se navodi da je pre svega zahvaljujući ljubaznošću i predustljivosti samog gospodina Rasima Ljajića napravljen dobar plan priprem i navikavanja.

– Gospodin Ljajić, iako bi to mogao, neće odmah i naglo izađi iz Vlade, već će to činiti postepeno. U početku, on neće biti deo Vlade jedan dan mesečno, a taj broj dana će se postepeno povećavati u zavisnosti od toga koliko se građani brzo budu navikavali i prihvatali novonastalu situaciju – ističe se Vladinom saopštenju.

Na kraju saopštenja se navodi i da u slučaju poteškoća i teškog navikavanja građana, broj dana kad Rasim Ljajić nije član Vlade biće smanjen.

Sam Ljajić je rekao da on veruje u građane Srbije koji su u prošlosti prevazilazili nedaće poput ove, kao što je bilo bombardovanje ili sankcije devedesetih.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ne vidim zašto sad ovo. Nit je reko novinarkama da kleknu, nit je navuko ,,fantomaše” u Savamalu?!
  Doduše vlada kupuje privatne firme – možda se ipak nadje neko ,,uhlebljenje”!

 2. Slobodan kaže:

  A možda on covek promeni ime i reši oba problema. Tako ga bude i ne bude.

 3. voya montoya kaže:

  Raspale se d v e Jugoslavije,ovih dana…tako da ce nas ovo dokusuriti..!!.Nece,Rasim u Istoriju.Mozda ode u privrednicke vode ili se zamonasi,kao GeRasim…Ode i on,u galeriju zaboravljenih asova Srbije…

 4. Радојица kaže:

  Јадни ми! Како сад да (за)певамо “Расиме спаси ме!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *