njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

28. nov. 2018

Počelo novogodišnje kićenje novogodišnjih ukrasa i rasvete

BEOGRAD, 28. novembar 2018, (Njuz) – Gradske službe u Beogradu danas su novogodišnjim ukrasima okitile prve novogodišnje ukrase i rasvetu, čime je i zvanično počelo novogodišnje kićenje novogodišnjih ukrasa i rasvete.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da će čitav posao biti urađen u rekordno kratkom roku i da će novogodišnja rasveta na vreme biti postavljena na novogodišnjim ukrasima i rasveti.

– Beograd će spremno dočekati novogodišnje praznike sa lepo ukrašenim i okićenim novogodišnjim ukrasima što će svakako doprineti i većem privlačenju, pre svega stranih trurista, koji će opet kroz svoje fotografije poslati jednu lepu, drugačiju i bolju sliku našeg Beograda u svet – istakao je Vesić.

Prema njegovim rečima, posao novogodišnjeg kićenja novogodišnjih ukrasa i rasvete dobila je firma “KeepLight” koja se jedina prijavila na tender i koja je uspela da ispuni rigorozne uslove koji su bili postavljeni.

– Baš zbog toga što je cilj da se još masovnije privuku strani turisti i tako čitav grad ostvari još veću dobit, uslovi da se dobije ovaj posao bili su veoma visoko postavljeni kako bi se na tender prijavile samo vrhusnke firme sa velikim iskustvom – istakao je zamenik gradonačelnika.

Među brojnim uslovima da se dobije posao novogodišnje kićenje novogodišnjih ukrasa i rasvete bili su da je firma tri godina zaredom pobeđivala u Beogradu na tenderu za postavljanje novogodišnje rasvete i da je njena novogodišnja rasveta već postavljena.

– Uslovi jesu bili rigorozoni, ali su postavljeni fer i pošteno kako niko od eventulanih ponuđača ne bi bio favorizovan – dodao je Vesić.

Bane Grković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *