U SNS ističu da neće biti zloupotreba i da će karte biti ravnomerno raspodeljene po svim lokalnim odborima u Srbiji
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

28. jan. 2016

Počelo učlanjivanje u SNS za karte za košarkaški kvalifikacioni turnir u Areni

SRBIJA, 28. januar 2016, (Njuz) – Svi koji žele da prisustvuju kvalifikacionom košarkaškom turniru za Olimpijske igre u Riu mogu se već, od danas, učlaniti u Srpsku naprednu stranku, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta. Organizatori očekuju da će ovim potezom biti izbegnute gužve na prodajnim mestima i sprečene moguće malverzacije.

– Zahvaljujući premijeru Vučiću, Beograd će biti domaćin još jednom velikom sportskom događaju. Uz svo poštovanje prema reprezentacijama Angole i Portorika, smatram da je naš tim izraziti favorit, i da će se izboriti za nastup na Olimpijadi u Riu. Pomoć navijača je uvek dobrodošla i može predstavljati dodatni motiv za naše košarkaše pa smo odlučili da odmah krenemo u akciju primanja u članstvo svih onih koji žele da dođu do karata za ovaj turnir- kažu u SNS-u.

U ovoj partiju ističu da neće biti zloupotreba i da će karte biti ravnomerno raspodeljene po svim lokalnim odborima u Srbiji.

– Svi naši člaovi će imati podjednake šanse da dođu do ulaznica ukoliko ispune zadate kriterijume koji će vrlo brzo biti definisani na stranačkim organima. Izbori koji nam se bliže biće pravi test za potencijalne gledaoce turnira i mogu presudno uticati na njihov plasman na konačnoj listi dobitnika karata- poručio je naš izvor i iskoristio priliku da pozove sve zainteresovane da nakon glasanja svom odboru prilože fotografiju glasačkog listića.

Građani koji žele da bodre košarkašku reprezentaciju mogu svoje prijave poslati i elektronskim putem, a već su formirani timovi aktivista koji će obilaziti stanove i svečano uručivati članske karte SNS-a.

Bojan Savić
Želimir Lalić

 1. Ja sam kaže:

  Demokrate nude sve 3 karte za koncert Lepe Lukic :
  OD IZVOOORA DVA PUTICA

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  A ocel biti karata za neclanove ako mogu da uvere aktiviste da apsolutno nisu u stanju da zvizde?

 3. veselo veče kaže:

  Za članove Krkobabićeve stranke deliće se po pola karte, pošto nije sigurno da će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama, a i nisu još potpisali koalicioni sporazum.

 4. Рубљов kaže:

  Сличну акцију, некако с пролећа, повешће и народне кухиње широм Србије. ” Са чланском картом снс-а до једног оброка дневно! БЕСПЛАТНО! Подвлачимо : БЕСПЛАТНО! ” Они без чланске карте, а симпатизери су снс-а, они могу бесплатно да гледају како чланови једу. Подвлачимо : Бесплатно! Они који нису ни чланови, ни симпатизери снс-а, биће у могућности да на ТВ пинк бесплатно и чују и виде како ови изабрани једу, а они скоро па изабрани их гледају…Подвлачимо : Бесплатно! ПРИЈАТНО Србијо!

 5. Zoin Mihailo kaže:

  Ko je za karte prodao obraz, lako će naći mesto za svoje dupe.

 6. mirko kaže:

  Oni ce jos da izmisle deceniske propusnice za tu Arenu . Pa kad dodje do promene vlasti i dalje ce samo oni imati pravo ulaza unutra.

  Mislim . Izvinite gospodine Vucicu , ali iser…. vam se na unicenjeno.

 7. miako kaže:

  Zbog cega da se stalno kaznjava Srbija?! Zbog cega je Srbija stalno nekome trn u oku? Niti ucestvuje na prvenstvu u Francuskoj,niti ima tamo njenih navijaca. Najbolje bi bilo da se Srbiji stave sankcije za ucestvovanje u svim sportskim aktivnostima van njenih granica. Pa u svakoj drzavi postoje huligani ,ali se ne iskazuju. Sad je Srbija kriva zbog sukoba Engleza i Rusa! Pa zar nije ociglednno da neko zeli Srbiju da sabotira,a svi padaju na tu provokaciju. Pustite srpske sportiste da se takmice a navijace zabranite. Tako cemo videti ciji huligani prave nerede i ko ne voli Srbiju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *