nazad na vrh

POGLEDAJTE: Spektakularna borba iguane i zmije na autoputu Ljig-Preljina

HPIM0136.JPG

Tagovi: , , ,
  1. Pa nemoguće da su i piton i iguana pozvani na otvaranje? E Veljo, Veljo

  2. Nije to borba nego trka – ko će pre do naplatne stanice, jer u Srbiji sve što se dobije u vremenu, na 41 km puta, izgubi se na naplatnoj rampi!

  3. Agencija za Svadbe, Novorodjenje i Sahrane (SNS) organizuje docek Nove godine u obilaznoj traci puta Ljig – Preljina.

  4. A gde su slike iz tunela ŠARANI.Ceo SNS je ponosan na ime ovog tunela…

  5. Nego,stigoše li ona tri srpčeta,iz startne mašine, u Beograd na dualnu nastavu i časove preduzetništva…

  6. To nisu iguana i zmija. To su strani investitori iz Tadzikistana i Nigerije koji se bore ko ce Srbiji da novi kredit od 4,5% kada je cena kaptala 1%. A da varani i jegulje izvode radove.

  7. PRIZOR SA NOVOG AUTOPUTA JE OBIŠAO SVET A EVO O ČEMU SE ZAPRAVO RADI !
    Borba dve autohtone srpske vrste koje su odlučile da se vrate i nastave život u otadžbini nakon što su se uverile da su stvari u našoj zemlji zaista krenule nabolje, zapravo predstavljaju uvodne kadrove za novi film JCVD-a. Popularni glumac i producent je nеdavno posetio novi autoput kako bi proverio da li postoje neophodni uslovi da bi film tog kalibra bio snimljen na ovoj lokaciji, a radi se o njegovom najnovijem ostvarenju Bloodsport: Full Throttle (Krvavi sport: Gas do daske). Glavni akter ovog filma je mladi borac koji odlučuje da upotrebi svoje znanje, iskustvo i hrabrost kako bi se obračunao sa nekadašnjim učiteljem koji uprkos dugogodišnjoj robiji na koju je bio osuđen zbog toga – i dalje koristi zabrenjeni, radikalni pristup u podučavanju borilačkih veština

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix