njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. jun. 2013

Pojačano obezbeđenje glavnih likova serije „Igra prestola“

Producenti se plaše da ovim tempom nijedan lik neće doživeti 4. sezonu

SEDAM KRALJEVSTAVA, 4. jun 2013, (Njuz) – Nakon nezapamćenog krvoprolića u 9. epizodi treće sezone „Igre prestola“, Frenk Vogler, producent serije, doneo je odluku da se pojača obezbeđenje svih glavnih likova koji su preživeli emitovanje.

Vogler smatra da je sinoć pukom srećom izbegnuta veća tragedija jer se neki likovi nisu pojavili u spornim scenama, ali da se zbog uspešnog privođenja kraju ove sezone serije više ništa ne sme prepustiti slučajnosti.

– Svi glavni likovi su dobili lično obezbeđenje, angažovane su i jake policijske snage koje će motriti na njih sve dok se deseta epizoda ne završi. Njihova bezbednost je ozbiljno ugrožena, FBI aktivno učestvuje u svemu, detaljno se pregledaju sve do sada emitovane epizode kako bi se utvrdili potencijalni sukobi koji bi mogli da se završe fatalno za neke od likova. – izjavio je Vogler za Njuz.

– Najmirniji sam kada je u pitanju Deneris. Ona ima zmajeve, ser Džoru, ser Baristana, Neokaljane, a i Dario Naharis je večeras pokazao da je izuzetan ratnik, iako nije delovao tako. Čini mi se da je ipak ser Baristan, kao njen lični čuvar, mogao da bude malo mlađi, pa ćemo za svaki slučaj pokušati da angažujemo još nekog zmaja za sledeći ponedeljak. Žao mi je samo što nismo ubacili u seriju i Snažnog Belvasa, sada bih bio malo spokojniji – rekao je Vogler.

– Iskren da budem najviše me brine Džon Snežni. Između njega i Divljana se baš zakuvalo, na desetkovanu Noćnu stražu ne može puno da se osloni, a ovaj njegov jezovuk Duh je čas tu, čas nije. Da stvar bude gora i on je delom Stark, a videli ste da Starkovi lako stradaju – rekao je producent popularne serije.

Volger je napomenuo i da se ozbiljno razmišlja o preporuci FBI-a da se glavni likovi ne pojavljuju u narednoj epizodi, kao ni u prvim epizodama četvrte sezone jer, kako kaže, ako se nastavi ovim tempom niko neće dočekati petu sezonu.

Soko Sokolović

 1. baltar kaže:

  Ovo je moralo biti preduhitreno jos pre dve godine, kada se desilo zloglasno i savim ocigledno namesteno sudjenje Nedu Starku, koje se zavrsilo katastrofalno, produbljujuci sukobe u regiji. Zakasnela reakcija nadleznih

 2. asdfghj kaže:

  Nek se jebu svi u dupe dok ne dobiju rak debelog creva i umru

  1. Facko Acković kaže:

   zanimljiv koncept?

  2. beli kaže:

   zapravo, karanje u bulju smanjuje rizik od raka debelog creva.

   1. jabe kaže:

    E ako je tako onda ce to biti najduzi seks.

 3. Ivan kaže:

  Svaka cast ljudi :)

 4. nesportski tip kaže:

  Predlazem da se svi glavni likovi proglase zasticenim svedocima i da se rastrkaju po obliznjim serijama slicne tematike dok opasnost ne prodje.
  Ili bar nek se pojavljuju sa papirnim kesama na glavi, da se ne zna ko je ko.

  1. Slavisha kaže:

   Problem je samo što će Šešelj u svojoj novoj knjizi odati imena zaštićenih svedoka i boju papirnih kesa koje nose…

 5. besna glista kaže:

  Organizator svih tih masakara i pokolja je beskrupulozni Hodor koji planira da do 5. sezone eliminise i ostatak ekipe i postane novi kralj (ostavice samo statiste da mu klicu kad izadje na terasu). Za sada uspesno izbegava sve potere FBI skrivajuci se u jednoj napustenoj kuli odakle planira da se prebaci do druge strane Zida gde ce biti van njihovog domasaja, odakle ce nastaviti da sprovodi svoje paklene planove.

 6. Ja kaže:

  U četvrtoj knjizi se ne pojavljuju Deneris, Džon i Tirion, a sada mi je jasno i zašto.

  1. jabe kaže:

   Pojavljuju se u petoj tako da nisu mrtvi. XD
   Samo su se krili i radili takno u isto vreme dok smo pratili sta rade ovi ludaci u kraljevoj luci. A oni cuda napravise tamo daleko za to vreme.

 7. ApSOLuT kaže:

  Taivin Lanister je izjavio da ne vidi u cemu je problem, te da su svi stradali samo ucesnici tradicionalnih epskih sukoba u borbi prestola . . .

 8. scoby kaže:

  Nebojsa Bakarec (srpski: Teon Grejdzoj) je ostao zaglavljen u prethodnoj epizodi serijala. Jos uvek ga muce nepoznati zlotvori, ali on ostaje veran DSS-u.
  Avaj, uprkos njegovom zrtvovanju, Kosovo zauvek ostade sa one strane zida, naseljeno divljanima.

 9. Neobavezno kaže:

  A Gandalf naravno nije tu kad je najpotrebnije…

 10. Misantropicus kaže:

  Zasto je pozvan FBI a ne Avengersi?

 11. Sale kaže:

  Zmajeve mozete povoljno da nabavite kod Cede.

 12. Mux kaže:

  Snow nije Stark vec Greyjoy tako da za njega nema zime :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *