njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

15. nov. 2016

Pokušao samoubistvo tako što je ušao u čekaonicu RFZO-a Voždovac i rekao “Ja samo da pitam nešto”

BEOGRAD, 15. novembar 2016, (Njuz) – Jedan 52-godišnji muškarac pokušao je da izvrši danas samoubistvo tako što je ušao u krcatu čekaonicu voždovačke filijale Fonda za zdravstveno osiguranje i uzviknuo “Ja samo da pitam nešto!”, nakon čega su ga prisutni napali i pretukli dokumentima za overu knjižica.

Čovek sa inicijalima R. T. je, nakon što je brutalno “dokumentovan”, prebačen u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život.

Policija je odmah ocenila da se radi o pokušaju samoubistva.

– Izgleda da je znao kakva će biti reakcija i namerno je isprovocirao ljude da ga napadnu. To je otprilike kao da namerno šetate po minskom polju, jednostavno u takvoj atmosferi i okruženju ne izgovarate tu rečenicu ni po koju cenu, osim ako ne želite da nastradate – rekao je za Njuz inspektor Jovica Težić.

Za sada se još ne zna zašto je R. T. rešio da podigne tuđu ruku na sebe i koji je tačno udarac sirotog čoveka poslao u Urgentni centar. Sumnja se da je u pitanju povreda naneta neoverenom papirnom knjižicom u kombinaciji sa udarcem urolanom fotokopijom ugovora o radu.

Istraga je i dalje u toku jer policija trenutno ne može da priđe mestu zločina zbog razjarenih ljudi koji čekaju da podignu elektronske zdravstvene knjižice.

Nenad Milosavljević

 1. Nena kaže:

  Imenovani je pre 3 meseca takodje pokusao da izvrsi samoubistvo ucinivsi slicnu radnju na prvi dan isplate penzija u Glavnoj posti u Beogradu. I tada je jedva ostao ziv, ali poucen propalim samoubistvom sada je umesto recenice ” samo da uzmem uplatnicu” upotrebio mnogo opasnije oruzje – recenicu ” samo da nesto pitam”.

  1. Зоран Николић (Ваљево) kaže:

   Именовани је, пре два месеца и двадесет девет дана, са тешким повредама ушао у препуну апотеку и у самоубилачком заносу промрмљао – само да питам да л’ имају Бурове облоге…

 2. Ja sam kaže:

  A masovno samoubistvo se desava kada na koferenciji za stampu novinari hoce ,,samo da priupitaju nesto o Savamali” vucica.

 3. voya montoya kaže:

  Eeeee da je viknuo RFZO u akbar…Bio bi jedini preostali u šalter sali…Zajebi pa vladaj!!!

 4. voya montoya kaže:

  Eeeee da je viknuo RFZO u akbar.!!!..Bio bi jedini preostali u šalter sali…Zajebi pa vladaj!!!

 5. Suhi Kruho kaže:

  O mosovnim samoubistvima kitova po čilejanskim obalama Lima i Santiago de Chili ćute. To su one zemlje po kojima sunce satima prži mozak i ne ostavlja tragove sena. Niže od Maću Pikću i od Titikaka jezera još žive zdravi starosedeoci i jedu prirodnu hranu, dok njihova deca po gradovima umiru kao kitovi. Korupcija vazduha i vode osvaja i morska dna.
  Transparency International:
  U zadnjem izveštaju samo Nemačka, Švedska i Švajcarska nemaju korupcije u državnim redovima na najvišem nivou, i zauzimaju tri prva mesta na listi bez korupcije.
  Zagnja počasna mesta dele Jer_menija, Jer:BiH, Jer_Litvanija, Jer_Moldavija, Jer_Russia, Jer_cela_Serbia i Jer_cela_Ukraina.

 6. Haha kaže:

  Pa ovo bas i nije vest u ogledalu vec realnost!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *