njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. feb. 2013

Policija počinje preventivno da tuče sve mladiće po Beogradu u nadi da će jedan od njih biti Uroš Mišić

MUP uverava da u Beogradu nema mnogo muškaraca starosti oko 23 godine

BEOGRAD, 27. februar 2013, (Njuz) – Beogradska policija počela je preksinoć sprovođenje akcije prebijanja i hapšenja muškaraca, starosti od 20 do 25 godina na teritoriji Beograda, sa ciljem da se odbeglom Urošu Mišiću onemogući dalje skrivanje.

Kako navode u policiji, akcija pod nazivom “Baklja” ima za cilj da preventivno “obradi sve subjekte koji podsećaju na Uroša Mišića u nadi će jedan od njih biti upravo on”.

– Akciju smo započeli u nedelju posle ponoći u diskoteci “Stars”, kada su naše kolege u civilu uočili nekoliko momaka čije godište odgovara Mišiću. Munjevitom intervencijom potencijalni Uroši Mišići su onemogućeni bilo kakve reakcije, ali na našu žalost i žalost Beograđana koji strepe da ih ne napadne Mišić, nijedan od pretučenih nije bio on – rekao je u izjavi za Njuz direktor policije Milorad Veljović.

– Svim policajcima na teritoriji Beograda prosledili smo uputstvo kako da reaguju u slučaju nailaska na mladića ili grupu mladića koji podsećaju na Mišića. U toj situaciji ne treba da razmišljaju mnogo, jer ukoliko okolišaju može se desiti da ta osoba, potencijalni Uroš Mišić, umakne. Akcija neće dugo trajati, jer koliko u Beogradu može da ima muškaraca starosti oko 23 godina, koliko ima i Mišić – upitao se Veljović – Pa ne mnogo – zaključio je on.

Veljović je objasnio da će posebna pažnja prilikom prebijanja biti usmerena ka osobama sa naočarima jer policija ima dojavu da se Mišić nada da niko neće dirati osobu sa naočarima, a nije isključeno da će se akcija proširiti i na devojke, jer se očekuje da Mišić zavara trag policajcima prerušavanjem u ženu.

Direktor Veljović je najavio sprovođenje akcije i po drugim gradovima u Srbiji, ukoliko se pokaže da niko od prebijenih na teritoriji Beograda nije Uroš Mišić.

Miroslav Vujović

 1. nebojsa kaže:

  a kad ga nadju Uros ce prebiti sve policajce

  1. Miki kaže:

   – Šta će biti s policajcima?
   – Zapaliću ih!

 2. Sir Castic kaže:

  Očekuje se štrajk policajaca zbog prevelikog obima fizikalisanja. Jedan od njih, koji je insistirao na anonimnosti, je rekao da se nije školovao 9 meseci i 2 razreda osnovne, da bi radio fizičke poslove.

 3. technocaja kaže:

  Pendrek za Uroša!

 4. Славко kaže:

  Било би лепше да се поделе на тимове, па да се међусобно крпе.

 5. Ja sam kaže:

  Знајући квалитет интелигенције појединих припадника органа ја страхујем за наше најмлађе суграђане.
  Ток размишљања једног од таквих припадника :
  ,,Између 20 и 25 година је 5. А где се највише окупљају петогодишњаци?
  У обдаништима, наравно. Шта урадити? Заћи међу њихове редове када се најмање надају, у време преподневног сна и напасти их.”

  Зато препоручујем родитељима да избегавају ове установе ове године, док траје потера.

  1. Milorad Palica kaže:

   Ti Jasame das ne praviš mnogo pametan nego vadi lična dokumenta na uvid organima! Ko si ti uopste predstavi se jel si ti trazeno lice dakle nesto gledam i mislim ko da pricamo kos ti? Mišić? a ti mi kazes Jasam a krijes prezime, sto je samo po sebi dovoljno za zadrzavanje dase ja pitam a ima da se pitam jednog dana kad vas sve poapsim sto sedite na ladnom betonu i pijete drogu drogosi jedni nadrogirani izračunali mi da tu ima 7 generacija 20-21-22-23-24-25, 6 al smo jednu za svaki slucaj da pokazemo toleranciju i da ne bude tu one dikirminacije pa da mi se neki ne zagubi. Pa ti sad vidi sa kakim se problemima mi tu srećemo a ovi matori ne spavaju još od onog jebemliga valjda preškologije pzda im materina oni ce mene da zajebavaju jos sa bajle sve be umaricu pa nek se tamo jebavaju koj oce nek spava a čujem da se kolegi žale da nijedno od lica Osumnjičenih za Pripadnost ovim grupama ne poseduje lična dokumenta pa je potrebno dobiti usmeno priznanje o pripadnosti lica navedenim grupama a i one žemske sto ih čuvaju sto se žale na metod kao da čuvaju brate ćerke za udaju malo ga pipnes odma plače e ček zvoni mi motorola ajde svi tamo kod kolegu i spremna dokumenta na uvid kolegi koja ste vi lica i kojoj grupi pripadate

   1. Ja sam kaže:

    Znao sam da ce se kad tad pojaviti inteligentan pripadnik organa i provaliti me.
    Us..ao sam se, al’ od smeha. : )
    P.S.
    Milorade,
    Sto ne stavi tacku na kraju?

    1. Milorad Palica kaže:

     Zato sto mi koristimo ! to jest tačku sa palicom ;)

    2. Dejan kaže:

     Nije jos zavrsio, javlja se na motorolu :)

  2. v kaže:

   Lavino!

 6. ariela kaže:

  Mene interesuje hoce li batine dobiti i oni koji se slucajno zovu Uros ili jos gore i prezivaju Misic?…Jedno vreme svakom drugom muskom novorodjencetu davali su ime Uros pa mislim da ih ima zaista puno…znaci obrali su bostan ka dih negde legitimisu…

 7. Tagore kaže:

  U nekom delu Biblije (Stari Testament) nevidljivim slovima među redovima piše:
  ”Duh je jak, telo je slabo”.

  Zločinci preferiraju taj slabiji deo ljudskog ili životinjskog postojanja, impotentni vole krv čovečanstva, prah od nosoroga, kost od tigra, supu od peraja ajkule i mast od kita, pa objasni budali u čemu se tajna vrednosti skriva – grrrrrrrrrmi istina…!

 8. Jan kaže:

  Biće kao u filmu Rambo , kada je Rambo skrivajući se u šumi , potamanio cele brigade vojske .

 9. Zika Slina kaže:

  Ja imam 23 godine i nosim nocare, dal da idem u stanicu da se prijavim, mozda onda budu bili blazi?

  1. Mare kaže:

   Ne kaže se ,,dal da idem”, nego ,, dal didem”.

 10. Zoin Mihailo kaže:

  Policija treba i da pohapsi sve građane, pa će tako pohapsiti i sve lopove, ubice, dilere. Ovako, selektivno hapšenje samo umanjuje fantastične rezultate policije.

 11. himalajac kaže:

  ovo je veliki propust policije. zasto samo od 20 do 25 godina starosti?
  pa i covek od 35 god moze isgledati kao dvadesetpetogodisnjak, a i omladinac sa trinest god moze izgledati kao dvadesetogodisnjak.

  pod hitno rasiriti dijapazon, od 10 do 45 godina (za svaki slucaj), a ako policija nema kapaciteta, Dacic da ukljuci vojsku u akciju, kao sto je nekada to cinio njegov tata-zloba

 12. Munu Batesku kaže:

  Misic izmice policiji,neshvatljivo.Kako je tako nesto uopste moguce kad su im pendreci svakodnevno u rukama.Debljina istih kao i ozloglasenog misica su,verovatno tu negde.Duzinu iskusni policajci takodje mogu,zahvaljujuci sofisticiranom obavestajnom radu, adekvatno proceniti.Zato,policijo vise truda.Sto vise misica budete povatali,vece su sanse da vam odbegli dolija.Pljunite u sake i vas je.

 13. seljak kaže:

  Kakva je vlast takva je i policija.

 14. edukovani menadzer kaže:

  E ovi policajci stvarno nemaju pojma. Pa predace se on sam za koji dan, kad ga ne bude mrzelo da dolazi do policije. A mozda mu je i advokat na zimovanju pa zbog toga jos nije dosao u policiju. Pobogu policajci, imajte malo obzira.

 15. steva kaže:

  a sta ako se Uros premaskira u policajca,,,,, o tome niko nije razmisljo.
  znaci organi prvo moraju da deluju u svojim redovima.

 16. Darko kaže:

  Mleko za Urosa!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *