njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. nov. 2012

Policija preuranjenim hapšenjem upropastila Vučićevu najavu hapšenja

Vučić ne vidi koja je svrha hapšenja ako prethodno nije išla najava

BEOGRAD, 30. novembar 2012, (Njuz) – Pripadnici MUP-a Srbije jutros su, znatno ranije nego što je trebalo, uhapsili 16 osumnjičenih za malverzacije u privatizacijama, upropastivši tako najavu koju je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić trebalo da da tek danas popodne.

Aleksandar Vučić javno je ukorio policajce koji su ishitreno reagovali i upozorio ih da takvi propusti ubuduće ne smeju da se dešavaju. U Vučićevom kabinetu kažu da su zbog preuranjenog hapšenja imali mnogo problema.

– Upropašteni su prethodno zakazani termini na televizijama, saopštenja koja su već odštampana, Fejsbuk status, ceo raspored aktivnosti morao je da bude promenjen i to samo zato što je neko požurio sa hapšenjem. Da ne govorimo o tome koliko će se to negativno odraziti na popularnost potpredsednika Vučića i na smanjenje njegovog prisustva u medijima, koje je takođe jako važno za uspeh njegove borbe protiv korupcije – rekli su Njuzu u Vučićevom kabinetu.

Iz kabineta poručuju da hapšenja sama po sebi jesu važna, ali da postoji nešto što je važnije čak i od toga.

– Borba protiv korupcije mora imati lepo i dostojanstveno lice, a potpredsednik Vučić je prava personifikacija te borbe. To lice čini da se građani osećaju sigurnim. Zato je važno da potpredsednik što češće daje najave najava najava hapšenja, kao i najave najava hapšenja i najave hapšenja. To negativno utiče na kriminalce, a vrlo pozitivno na građane – zaključili su u kabinetu Aleksandra Vučića.

Nenad Milosavljević

 1. ndonic kaže:

  Pa realno

 2. ih kaže:

  E,niko ne zezne stvari kao policija…c c c Ministar odmah da podnese ostavku!

 3. premijer iz senke kaže:

  Pa dokle vise ova policija da otima lebac iz ruku novinarima!

 4. Ja sam kaže:

  Uzese mu mustuluk.

  1. Ja sam kaže:

   Eto, Azotara, na primer.
   Ovde policija ne samo da je preduhitrila Vucica, vec je i Insajder morao da sklepa emisuju na brzinu, bez visenedeljne pra najave,pred najave, najave i post najave.
   Totalna neusaglasenost.
   Tako je propala konsternacija nacije.

 5. ariela kaže:

  a da je nesto Kostunica umesto Vucica saznao bi da su bila hapsenja ko zna kad…Vucic je uvek expresno obavesten…pa policijo pamet u glavu…

  1. Ja sam kaže:

   Kostunica:
   Sva sreca da Ratka i Rasu jos nisu pronasli pa mogu kod Cice u sumu da se sklone.
   A cujem i da je Vucic u osmoljetku krenuo.
   E, Tomo, Tomo. Nemoj da ga teras iz skole da bezi. Nije on na tebe.

 6. Lucano kaže:

  Slika ide odlično uz tekst :)

 7. Александар Хејтер kaže:

  Ако овако наставе Бранкица и Вучић остаће без посла и шта им после остаје, Бранкици олајавање навијача а Вучићу седење на стиропору, мислим труло баш.

  1. premijer iz senke kaže:

   gle ga ovaj mali dverjanski grobar… Brankica vas bas pogodila u srce – mali nacional-socijal-kvazipatriotski-ortotalibani, a ustvari sitni krimosi sto rade za vece ribe…

   1. Александар Хејтер kaže:

    Провалио си нас, сви који се не слажемо са тобом и лупетањима на Б92 смо клерофашисти, нацисти, криминалци, ратни злочинци, ретроградне снаге прошлости, ванземаљци …Сад само да са Бранкицом направиш серијал а Вучић да крене да најављује наша хапшења. Штета што Милошевић није имао тако ефикасне људе попут вас троје, ни данас га не би скинули са власти.

 8. scoby kaže:

  Evo, na primer, vampir miško, čije je svečano hapšenje zakazano za ponedeljak, ne može da provede miran vikend, nego mora da stalno drži u pripravnosti nesrećnog pilota.

 9. Ime (obavezno) kaže:

  Ali slika hahahhahahahah. Kakva ekspresivna faca! Foto model!

 10. hgfhf kaže:

  Najaviti hapsenje preuranjenog hapsenja!

 11. e... kaže:

  steta a taman izglancao cvike

 12. govornik kaže:

  Ovi naši cirkusanti od političara poneki put stvarno prave bolji šou program od Ivana Ivanovića!

 13. Mesec i sisa Danica kaže:

  LJUDI!!! Pomozite!!
  Kako da rešim ovaj zadatak iz “Uroš Nejakove zbirke zadataka iz matematike”?

  Nacionali dug Srbije iznosi 16.590.000.000 evra.
  Prosečna vrednost imovine lica sa liste “100 najuticajnijih Srba koji su se snašli” iznosi 12.325.000 evra:
  a) Primenom metoda eliminacije i nacionalizacije, utvrditi broj lica koja je potrebno ukloniti da bi nacionalni dug bio  0.
  b) Utvrditi verovatnoću da će Car Putin sprečiti “Milosrdnog Anđela 2.0” u slučaju da je nacionalni dug Srbije  0.

  Probao sam da pronađem rešenje na raznim forumima. Jedan vrhunski, srBski matematičar mi je rekao da je zadatak pogrešno postavljen (štamparska greška). U savremenoj kapitalističkoj matematici je nemoguće da nacionalni dug neke nepoznate bude  0.
  Komšija (profesor matematike u penziji) mi kaže da postoji neki Staljinov metod, ali da je instalacija Topol-M sistema nepohodan uslov za njegovi primenu !?!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *