nazad na vrh

Policija privela sve ljude koji su nekad kupili deterdžent

Steže se obruč oko osumnjičenog

BEOGRAD, 17. mart 2018, (Njuz) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u cilju rešavanja slučaja sipanja deterdženta u fontanu na Slaviji, lišili slobode sve stanovnike Beograda za koje postoji osnovana sumnja da su nekad u životu kupili deterdžent.

Kako saznaje Njuz, u munjevitoj policijskoj akciji “Tvrdokorne mrlje” privideno je između milion i milion i sto hiljada građana Beograda. Većina njih je bila zadržana samo na informativnom razgovoru, dok je njih 100.000, za koje je utvrđeno da su kupili deterđent u poslednjih deset dana, privedeno i njima je određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati.

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da se još uvek čekaju nalazi o kakvom je tačno deterdžentu reč, kada će moći da se suzi lista osumnjičenih na desetak hiljada.

– Još uvek nemamo saznanja da li je u fontanu sipan Persil, Merix ili možda Ariel, ali ne sumnjam da ćemo uskoro moći da pronađemo osobu koja je izvršila ovakav gnusan zločin nad fontanom – najavljuje Vesić.

Prema nepotvrđenim informacijama, ako u narednom periodu nastavljaju da se dešavaju ovakvi slučajevi, grad razmatra zabranu prodaju deterdženta i dozvoljenu količinu od 200 grama mesečno za ličnu upotrebu.

Marko Dražić

 1. Odoh da operem veš u fontani dok još nisu povadili sav deterdžent napolje.

 2. Ava, Ava Ava niko nije kriv.

 3. Gradjane je najlakše sumničiti za sve. Em su neradni, kavopije i šta još sve ne, pa sad još i ovo. Istina je daleko od toga. Ako neko i kupi deterdžent, posledje što bi sa njim uradio bi bilo da ga ,,preliva” u fontani. Pre će biti da su idioti iz vrha vlasti, koji ne samo da imaju neograničena sredstva, nego i potpunu zaštitu napredne policije!

 4. Ipak ne verujem u ovu akciju, jer se na snimcima sa nadzornih kamera vide samo ljudi sa fantomkama, dakle kompletni idioti, a takve dr. Slina nikad ne uhvati. Najsumnjivija mi je zuta patkica u mehuricima sapunice.

 5. Rezultati opsezne istrage,bice saopsteni za do 48 (jedinica mera vremena),kako saznajemo iz asmaticarskog exspozea Predsednika…

 6. ko vise pere,,, biografiju!?

 7. Hoće li sad neko konačno sipati i omekšivač?

 8. Al, zato svi seru,uz stenjanje od 2 db,na uscu dvaju reka…A tek ulje od punjenih lignji,koliko ono vode zagadi,pre nego sto nadlezni reaguju…???

 9. Vođa je obećao da će biti uhapšen svako ko bude prao veš u Fontani na Slaviji.
  Za pranje para verovatno ne slede kazna.

 10. Ma,nije to bio deterdžent,već tečni sapun…ops,otkrih se !

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix