nazad na vrh

Policija privela sve ljude koji su nekad kupili deterdžent

Steže se obruč oko osumnjičenog

BEOGRAD, 17. mart 2018, (Njuz) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, u cilju rešavanja slučaja sipanja deterdženta u fontanu na Slaviji, lišili slobode sve stanovnike Beograda za koje postoji osnovana sumnja da su nekad u životu kupili deterdžent.

Kako saznaje Njuz, u munjevitoj policijskoj akciji “Tvrdokorne mrlje” privideno je između milion i milion i sto hiljada građana Beograda. Većina njih je bila zadržana samo na informativnom razgovoru, dok je njih 100.000, za koje je utvrđeno da su kupili deterđent u poslednjih deset dana, privedeno i njima je određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati.

Gradski menadžer Goran Vesić kaže da se još uvek čekaju nalazi o kakvom je tačno deterdžentu reč, kada će moći da se suzi lista osumnjičenih na desetak hiljada.

– Još uvek nemamo saznanja da li je u fontanu sipan Persil, Merix ili možda Ariel, ali ne sumnjam da ćemo uskoro moći da pronađemo osobu koja je izvršila ovakav gnusan zločin nad fontanom – najavljuje Vesić.

Prema nepotvrđenim informacijama, ako u narednom periodu nastavljaju da se dešavaju ovakvi slučajevi, grad razmatra zabranu prodaju deterdženta i dozvoljenu količinu od 200 grama mesečno za ličnu upotrebu.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Odoh da operem veš u fontani dok još nisu povadili sav deterdžent napolje.

 2. Ava, Ava Ava niko nije kriv.

 3. Gradjane je najlakše sumničiti za sve. Em su neradni, kavopije i šta još sve ne, pa sad još i ovo. Istina je daleko od toga. Ako neko i kupi deterdžent, posledje što bi sa njim uradio bi bilo da ga ,,preliva” u fontani. Pre će biti da su idioti iz vrha vlasti, koji ne samo da imaju neograničena sredstva, nego i potpunu zaštitu napredne policije!

 4. Ipak ne verujem u ovu akciju, jer se na snimcima sa nadzornih kamera vide samo ljudi sa fantomkama, dakle kompletni idioti, a takve dr. Slina nikad ne uhvati. Najsumnjivija mi je zuta patkica u mehuricima sapunice.

 5. Rezultati opsezne istrage,bice saopsteni za do 48 (jedinica mera vremena),kako saznajemo iz asmaticarskog exspozea Predsednika…

 6. ko vise pere,,, biografiju!?

 7. Hoće li sad neko konačno sipati i omekšivač?

 8. Al, zato svi seru,uz stenjanje od 2 db,na uscu dvaju reka…A tek ulje od punjenih lignji,koliko ono vode zagadi,pre nego sto nadlezni reaguju…???

 9. Vođa je obećao da će biti uhapšen svako ko bude prao veš u Fontani na Slaviji.
  Za pranje para verovatno ne slede kazna.

 10. Ma,nije to bio deterdžent,već tečni sapun…ops,otkrih se !

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix