njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

24. nov. 2013

Policija u kući Dinkićevog oca našla više hiljada proneverenih pesama Kikija Lesendrića

Kiki je Dinkiću pesme poverio na doradu/FOTO: Twitter

VLASOTINCE/BEOGRAD, 24. novembar 2013, (Njuz) – Policijski inspektori, koji su u Vlasotincu pretresli dom oca lidera URS-a Mlađana Dinkića u potrazi za dokazima o malverzacijama u Poštanskoj štedionici, pronašli su više hiljada proneverenih pesama muzičara Kikija Lesendrića.

Pesme su pronađene na tavanu porodične kuće Dinkića, a policija ih je preuzela i odnela na stručna veštačenja i ekspertizu.

Sumnja se da je Kiki pesme poverio Mlađanu Dinkiću na doradu, ali da ih je Mlađan Dinkić potom zloupotrebio izvodeći ih pred prijateljima i tvrdeći da ih je on napisao. Pritom, bivši ministar je na Lesendrićeve molbe da mu vrati pesme ostao gluv i više puta mu ponudio kompenzaciju u vidu svojih pesama, na šta je Lesendrić u nekoliko navrata bio prinuđen da pristane.

“Zbog svega navedenog, Kiki Lesendrić je pretrpeo ogromnu materijalnu i duševnu štetu jer je morao da peva pesme koje nisu njegove i koje kao muzičar ne oseća a koje, ruku na srce, nisu ni tako kvalitetne kao njegove. Advokatski tim Kikija Lesendrića zato će tražiti punu nadoknadu štete nastale zloupotrebom i nezakonitim raspolaganjem njegovim pesmama”, poručili su iz advokatskog tima Kikija Lesendrića.

Policija sumnja da postoji mogućnost da su i drugi muzičari oštećeni na sličan način, zbog čega je upućen javni poziv da se svi oštećeni muzičari i pevači jave najbližoj stanici policije kako bi inspektorima otpevali pesme koje su im otete.

Za nekoliko pronađenih pesama se trenutno osnovano pretpostavlja da, s obzirom na nedostatak konkretne tematike kojom se bave, pripadaju Đorđu Davidu, ali će pravog autora otkriti istraga u narednim danima.

Nenad Milosavljević

 1. Ivona kaže:

  Mladja je vaistinu neiscrpan izvor inspiracije…:)))))))))))))))))))

 2. Mladjan Dinkic kaže:

  sta se palite bre, evo iljadarka,

  ~ :~ :~ :~: ~:~ :~ :~:~ :~ :~ :~:~ :~ :~ :~:~ :~ :~ :~:~ :~:~ :~
  donosiocu ovog komentara u prostorije ministarstva
  vlada Srbije isplatice

  ~ :~ :~ :~:~ :~ :~ :~:~

  H I L J A D U E V R A
  – ili tako nesto –
  ~ :~ :~ :~: ~:~ :~ :~:~ :~ :~ :~:~ :~ :~ :~:~ :~ :~ :~:~ :~:~ :~

  i sad me malo ostavite na miru….

  1. Misantropicus kaže:

   Postade ti Milic Vukasinovic modernog doba.
   Jos sebi da nabacis sesir, i neku klinku sa sesirom.

 3. gradjanin kaže:

  Dinkić je propevao još pre nego što su ga zvali u policiju da da izjavu vezano za neke njegove kompozicije. Uzevši u obzir da u Srbiji uvek na sve istaknute i važne funkcije biraju najgore ljude, u budućnosti očekujem da će ga postaviti na funkciju na kojoj će moći još više da komponuje. Mada se čini da je on odsvirao svoje.

 4. Vitez kaže:

  Najviše je oštećena Vendi jer je ona trebala da otpeva ove pesme zajedno sa Ekremom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.