nazad na vrh

Policija u rutinskoj kontroli kod sveštenika nije našla ništa

N1
Sveštenici su gotovo preuzeli tržište narkotikaFOTO: N1

GOČ, 20. mart 2018, (Njuz) – Policijska patrola zaustavila je rano jutros u okolini Goča sveštenika M. R. (32) u čijem automobilu nije pronašla ništa sumnjivo.

Policija je vršila rutinsku kontrolu vozila u blizini pomenute planine, na putu ka Vrnjačkoj Banji, kada je zaustavila mladog sveštenika. Nakon detaljnog pretresa njegovog auta policajci nisu pronašli ništa što bi im pobudilo sumnju, što im je, naravno, pobudilo sumnju.

– Imajući u vidu trend koji pokazuje da su sveštenici praktično preuzeli tržište narkotika, kada kod jednog od njih u kolima nađete samo kandila, tamjan, sveće i brojanice, to mora da bude signal da nešto nije u redu i da vam se upali lampica za upozorenje – izjavio je za Njuz policajac koji je učestvovao u ovoj nesvakidašnjoj kontroli.

Prema njegovim rečima, pretres vozila M. R. trajao je gotovo dva sata. Ipak, ispostavilo se da ne samo da unutra nema nikakvih narkotika, već je i sam auto bio potpuno ispravan.

– Nismo uspeli ništa da pronađemo, čak su mu i stop svetla bila ispravna, ali to ne znači da nije kriv. Držaćemo ga pod prismotrom, znate već kakvi su popovi, uvek imaju neku dojavu odozgo – zaključio je sagovornik Njuza.

Nenad Milosavljević

  1. Kod sveštenika je policija pronašla koverat za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”.
    Koverat je bio pun fiskalnih računa koje je izdala SPC.

    • Фискални рачуни! Ихааа, кад је то давно било! Још док су напредњаци били на власти.

  2. Dace Patrijarh,naci ce!

  3. Udarila Institucija na Instituciju…!!! Besposleni potomci Nemanjica,krste i Vucica…??!!

  4. To onda znači da kod sveštenika nisu našli ni religiju (opijum za narod).

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix