njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. sep. 2014

Policijski sindikat ne može da veruje da je Parada ponosa zakazana baš u vreme njihovog štrajka

parada

U sindikatu smatraju da je čudna činjenica da su organizatori zakazali Paradu ponosa baš u vreme njihovog štrajka

BEOGRAD, 28. septembar 2014, (Njuz) – Odluka predstavnika LGBT zajednice da zakažu Paradu ponosa u vreme štrajka policije krajnje je neogdovoran potez, smatra predsednik Nezavisnog policijskog sindikata Srbije Momčilo Vidojević.

On napominje da je svakome u Srbiji već postalo jasno da ovaj sindikat štrajkuje svake godine krajem septembra ili početkom oktobra i da u tom periodu ne bi trebalo zakazivati skupove visokog rizika, što ipak nije sprečilo organizatore Prajda.

– Bezbednost učesnika Prajda svakako je na prvom mestu, zbog čega je malo neočekivana njihova odluka da organizuju Paradu svega dva dana nakon početka našeg štrajka. Krajnje mi je neverovatno da od toliko dana u godini kada radimo punom parom, oni ponovo zakazuju Paradu tokom našeg štrajka – smatra Vidojević.

Kako navode u tom sindikatu, činjenica da su organizatori Parade ponosa odlučili da tu manifestaciju organizuju baš u vreme njihovog štrajka je u najmanju ruku – interesantna.

– Da smo paranoični, pomislili bismo da neko koristi Paradu da osujeti održavanje našeg štrajka, ali ipak verujemo da nikome ne bi pale na pamet takve zakulisne radnje. Verujemo da će naš štrajk proteći u najboljem redu i bez ikakvih incidenata, iako postoje oni koji bi voleli da se desi suprotno. Takođe, pozivamo organizatore Parade ponosa da ubuduće svoju manifestaciju zakazuju malo više unapred kako se ne bi opet poklopila sa našim štrajkom – zaključio je Vidojević.

Marko Dražić

Nenad Milosavljević

  1. aleksandar kaže:

   hahaha, citas kurir, hahahahaha!!!!

 1. Polovni Buntovnik kaže:

  Koincidencija slučajnosti ili teorija zavere?

 2. zemljostrugar kaže:

  Verovatno je policiji javljeno od meteorologa da ce na danasnji dan da se sruci nebo na centar grada u vidu suporne kise,vatrenih kugli,kometa,zemljotresa,kamenja i raznoraznih padavina poslatih od svevisnjeg tvorca,a ko se bude zadesio u tom trenutku u centru grada brzo da bezi i da se slucajno ne okrece iza sebe da ne bi tu i zavrsio u vidu kamenog stuba!a da zaboravih ruke na guzicu nikad se nezna sta vreba od pozadi!

 3. MRVOjed kaže:

  Svaki dan strajka policije saobracajcima toliko umanjuje primanja da ce se to sigurno odraziti na BDP.

 4. aleksandar kaže:

  samo da ne pocnu da paradiraju
  nezaposleni, beskucnici, izbeglice
  i maltretirane zene i deca, zamisli
  kolika bi to guzva bila…

  1. Mizantropikus kaže:

   zaboravio si studente bez perspektive i penzionere.

   1. arko kaže:

    Penzioneri imaju sasvim jasnu perspektivu.

 5. rasputchin kaže:

  Maskirana žandarmerija je tokom štrajka pretukla brata od junaka i njegovo privatno obezbeđenje na mirnoj paradi ponosnih vladara. Prema prvim informacijama, brat od junaka je prebačen na VMA, a za sada nije poznat njegov stepen zadobijenih povreda po nosu.

  Pola miliona srpskih gejeva je zatražilo pravnu pomoć od ruske pravde i razbežalo se preko južnih granica zemlje Srbije u Tursku. Erdogan je svakom janičaru obećao azil.

  1. scoby kaže:

   Strajkuju, a tuku? Nesto tu ne stima.

 6. Mizantropikus kaže:

  Da sam na njihovo mesto, ubuduce bi se uortacio sa prosvetarima.
  Samo je pitanje dali bi mogli da ugovore datum.

  1. Burga kaže:

   Probaj da se uortačiš i ti sa prosvetarima, možda naučim malo gramatike

   1. Mizantropikus kaže:

    Zar nebi bilo bolje po narod i drzavu da malo te tvoje energije upotrebis na nepismeni narod.
    A ne na mamurnu diasporu koja cas srpskoga nije u zivotu imala, i vecinom je samu sebe naucila tim jezikom.

    Ali dobro uvek ce plitkim dusama biti pravopis bitniji od razloga ljudskog govora i pisanog slova. Komunikacija :)

    Ziveli.

    1. Tagore kaže:

     Kina, zemlja od više stotina jezika i više hiljada dijalekata, je uspela da ujedini sve narode i da ”romanizuje” pismo u jedan jedini pisani jezik ”pinyin” od Sičuana do Yunnana preko mandarinskog Hong Konga i Taiwana kantonskog jezika.

     Napredna Srbija je uz pomoć tajkuna, huligana i radikalnih naprednjaka i nepismenih poslanika za 34 godina uspela da uništi ujedinjeni jezik.

     I tako u srpkim novinama možete mirne duše i preplaćene zarade na znanje čitati glupe i neobaveštene novinare koji će vam bez prvorazredne klupe nevinarskih škola ukazati da sve znate do slomljenog nosa:
     (Besomučno je jeo ”suši”. ”Sašimi” je najskuplji i, prema mišljenju mnogih, izuzetno ukusan japanski specijalitet. Neimenovani Kinez, koji sa uživanjem konzumira ovo jelo od sirove ribe, umalo nije nastradao, pošto je ”konjsko” meso bilo zaraženo larvama pantljičare.)

     Po ovom novinaru, koga verovatno neko i plaća za visoko obrazovanje, ”sushi” (”shari” + ”neta”) i ”sashimi” imaju isti ukus, a konjsko meso može i od natovarenog magarca biti.

 7. nisam bezobrazan kaže:

  Ljudi sta se dogadja sa njuz net-om???
  Prestali su da objavljuju saljive tekstove, objavljuju samo surovu stvarnost!!!

 8. zoran kaže:

  zvanicno saopstenje radnika MUPa: “”sa obzirom da su im smanjene plate policajci se zahvaljuju pederima i drzavi sto je organizovana gej parada na osnovu cega su mogli da zarade dodatne neocekivane dnevnice a da pri tome nisu mnogo morali da biju svoj sopstveni narod!

  1. Ljiljana kaže:

   A te dnevnice ce im biti splacene za godinu dana, mozda

 9. Ja sam kaže:

  Kada bi se ovi koji se ponose i ovi drugi, koji lupaju po nosu, udruzili i krenuli u zajednicku setnju, naslo bi se mesta i za celu nasu vladu. Ne samo zato sto medju njima( vladom) ima gejeva i ljubiteljica suprotnog pola, vec zato vecina radi za policiju a ostatak su ili p..eri ili 3,14cke po karakteru.

  1. sve vas mrzim kaže:

   pička je polni organ, pizda je karakterna osobina

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *