Čovek ne može da zaboravi sve lepe trenutke koje je proveo sa starom strankom
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

20. dec. 2016

Političar priznao da još pati za bivšom partijom

BEOGRAD, 20. decembar 2016, (Njuz) – Z. S. istaknuti član jedne od stranaka na vlasti ne krije da često razmišlja o svojoj prvoj partiji i priznaje da ponekad misli da bi bio srećniji da su ostali zajedno.

– Prošlo je dosta vremena od tada, u međuvremenu sam promenio više partija, nalazim se u dugoj i stabilnoj vezi sa sadašnjom, ali ponekad razmišljam kako bi izgledao naš zajednički život da nismo raskinuli – kaže Z.S.

– Ne znam da li je u pitanju nostalgija, žal za mladošću, ali uvek se pojavljuju te proklete sitnice koje me podsećaju na lepe zajedničke momente i sve ono dobro što smo pružili jedno drugom. Oboje smo bili mladi, neobuzdani, činilo se da ceo svet postoji samo zbog nas. Sve se promenilo, nekako odjednom, kada je ona otišla u opoziciju. Bio je to veliki šok za mene. Imao sam osećaj da me guši, sputava moju karijeru i zato sam odlučio da krenem dalje. Danas, kada razmišljam o tom periodu pitam se da li sam doneo pravu odluku. Možda sam sebično postupio, ne misleći na nju i njene potrebe. Život ide dalje, donosi nove veze, partije i funkcije, ali znam da ću se uvek pitati da li je možda ta prva bila ona prava – iskreno je zaljučio svoju emotivnu ispovest ovaj funkcioner.

Njegov problem nije redak među političarima, kažu stručnjaci. Veliki broj funkcionera se sa nostalgijom priseća svojih bivših partija, ali su ipak retki oni koji im se vrate.

– Sudbina ume da se poigra sa ljudima, njihovim emocijama i političkim izborima. Neke partije koje nam danas ne izgledaju privlačno, već posle narednih izbora mogu postati fatalne lepotice od čije pojave nam se uzburkaju strasti, pomuti razum, a celo naše biće ustrepti od pomisli na njih. To ovozemljaski politički život čini teako čudesnim i nepredvidivim. Ne zaboravite da je život kratak i zato ne oklevajte već raširenih ruku potrčite stranci koja vas privlači – poručuje dr Martin Gojković sa Instituta za ljubav i politiku iz Sremske Kamenice.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Ako je politika kurva sta su onda politicari koji menjaju kurve?

  1. Радојица kaže:

   Они су курвари.

   1. Ja sam kaže:

    …predsednik vlade.

 2. Zoin Mihailo kaže:

  Ko je dugo na političkoj sceni ima šanse da se seljenjem iz partije u partiju vrati svojoj prvoj ljubavi.

 3. voya montoya kaže:

  Pate za partijama a sede i stiču po bankama,kompanijama,korporacijama,upravnim odborima.Ljubav prema Srbiji je ipak nesrećna,i utoljava se ljuvavlju prema novcu,našem etno motivu.Eto npr. Mladjan Dinkić i ostali zaboravljenii napaćeni asovi propale ljubavi!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *