njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

13. sep. 2014

Političar se odrekao sina jer se zaposlio u privatnom sektoru

D

Političar ne može da veruje da njegov sin ne želi da radi u državnoj firmi

BEOGRAD, 13. septembar 2014, (Njuz) – Poznati srpski političar odrekao se sina jer je ovaj odlučio da se zaposli u privatnoj firmi, saznaje Njuz.

Mladić koji je završio fakultet sa najvišim ocenama odbio je očevu ponudu da počne da radi u nekom od javnih preduzeća, već je odlučio da zajedno sa prijateljima osnuje firmu i samostalno se oproba na tržištu.

– Neslaganje između njih dvojice postoji godinama, a sada je dostiglo svoju kulminaciju – kaže njihov blizak porodični prijatelj – Još u tinejdžerskim danima sin je pokazivao sklonost ka čudnim idejama. Vredno je učio, završio je prilično težak državni fakultet, odbijao je da mu očeva poznanstava olakšaju studiranje. Svi smo mislili da je u pitanju samo mladalački bunt protiv oca i da će ga sve proći kad sazri. Nažalost, nije ispalo tako. Odlučio je da se zaposli u privatnoj firmi, a ne u nekom upravnom odboru, što je bila očeva želja. To je bila kap koja je prelila čašu i slomila krhko roditeljsko srce – ispričao nam je naš izvor.

Razočarani otac, koji nije hteo da odgovori na naše pozive, povukao se u porodičnu kuću i izbegava svaki kontakt sa javnošću. Kako Njuz saznaje, on je ipak spreman da sinu pruži ruku pomirenja pod uslovom da ovaj pristane da učestvuje i dobije nekoliko unosnih poslova na javnom tenderu.

Bojan Savić

 

 1. xy kaže:

  Baš mi je žao ove unesrećene porodice, ali sigurno će otac-političar da se smekša kada bude raspisano par tendera, a sinovljeva privatna firma dobije sve poslove!

 2. Aleksandar Хејтер kaže:

  Као што те деца могу разочарати, то не може нико. Шта је следеће, да почне да пљује по европском путу и реформама нашег великог премијера?

 3. Glavonožac kaže:

  Gajiš ga od kilo mesa da ti sutra do balčaka nož u leđa zabije. Dok se okreneš, u'vati ga društvo sa državnog fakulteta, a to su najveći probisveti i reakcija. Što je najgore, ni Cecine pesme ne zna, pa k'o kužan sedi na svadbama i veselju… I polno je osakaćen. Traži samo žene sa filološkog i medicine. Bože me prosti, pali se na uniforme. A takih devojaka ima na Megatrendu, pamet da ti stane. Sa minđušom na pupku i ne nose gaće. Ali džaba, dečko je inklinir'o…

 4. zemljostrugar kaže:

  Ne zna dete jos sta su “dravne jasle”!

 5. Ivan_KS kaže:

  Polupati mu sve izloge na firmi! Privatnik gradom neće šetati!

 6. Ja sam kaže:

  Nasa drzava je sve manje drzava a sve vise firma dr-kadzija.

 7. Gagi kaže:

  De vidite sa gdinom funkcionerom bil usvojio jednog momka sa patrijarhalnim odgojom pa mi javite!

 8. celtic kaže:

  Poštovani poznati srpski političaru, to što će vas sin otjerati u grob, ne znači da će vam on praviti sanduk. Dakle, sjekiru u ruke i sami to učinite dok još imate snage. Dok vi brusite i obrađujete drvo, malom će narasti nos. Dakle, imate Đepetov sindrom. Pozdrav, Celtic.

 9. neuki kaže:

  nije valjda da je odbio da mu tata kupi novo vozilo, recimo minimoris kantrimen

 10. neuki kaže:

  nisu naveli novinari da li je sin odbio i da mu tata kupi novo vozilo, recimo mini moris kantrimen, to bi saznanje dodatno pojacalo nase emocije prema prevarenom ocu i nezahvalnom sinu

 11. ariela kaže:

  Sok od sabajle…samo loše vesti…dokle?…nesrećni oce izdrži ovo prokletstvo koje porodica verovatno vuče iz nekih prošlih života. ..karma je to…

 12. misterx kaže:

  Nije njemu lako,zrtvovao se ceo zivot da bi sinu obezbedio jedno takvo mesto a ovaj………….,tragedija.

 13. Sima Kosmos kaže:

  Младос’, лудос’!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *