nazad na vrh

Političari priredili svečani doček prvom govnetu u septičkoj jami kod Leskovca

Prvo govno je u septičku jamu pristiglo oko 7:45h

MIROŠEVCE, 24. januar 2018, (Njuz) – Prvo govno doplivalo je rano jutros u septičku jamu u Miroševcu kod Leskovca, a svečani doček priredili su mu lokalni političari na čelu sa Bojanom Tojagom, šefom Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni ekonomski razvoj Leskovca.

Govno je u septičku jamu pristiglo oko 7:45 časova, a gradski zvaničnici su mu uručili specijalnu plaketu.

– Hteli smo da ostane zabeleženo za istoriju kada je ova septička jama zaista počela sa radom. Svečano smo je otvorili juče, ali ono pravo otvaranje desilo se danas. Pristiglom govnetu pripremili smo posebnu zahvanicu koja će ga zauvek podsećati na ovaj trenutak. Malo je onih koji imaju napismeno dokaz da su u nečemu biti prvi, pa smo smatrali da će ovakva plaketa biti sjajan poklon – objasnio je Bojan Tojaga.

Prema njegovim rečima, i gradska delegacija sačuvala je uspomenu sa ovog događaja.

– Napravili smo nekoliko zajedničkih fotografija sa govnetom i one će biti okačene tamo gde ima je i mesto, na zidove kancelarija u gradskoj upravi – ushićeno je objasnio Tojaga.

U izjavi za medije, govno se zahvalilo političarima koji su upriličili ovaj događaj, ali i navelo da je bilo pomalo zatečeno tolikom pažnjom.

– Bio sam vrlo iznenađen jer je bilo baš rano, a ja sam putovao celu noć da bih stigao. Poslednje što sam očekivao je da će me dočekati glave lokalnih gradskih čelnika koje vire kroz otvor na vrhu jame čekajući da se pojavim. Moram da priznam da sam se pomalo osećao kao zvezda i da mi prija ovakva pažnja – kratko je izjavilo govno okupljenim novinarima.

Nenad Milosavljević

 1. Kakva plaketa kakvi bakrači.Sramota. Mesto gospidina govna(ta) da postave na izbornu listu kao nestranačku ličnost za beogradske, oni uručuju neku bednu plaketu. Stvarno skandal. Bruka. Zgražavam se.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. U ovoj zemlji i govno se oseća povlašćeno ako služi promociji vladajuće stranke,a to je malo govno a tek ona velika u njihovim redovima.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Zar nije u Davosu?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Izgleda da je konačno počeo kraj vučića. Do juče se u Srbiji nije moglo zamisliti nijedno otvaranje ičega, a da on ne stigne prvi…Kad ono, danas kod Leskovca…!
  (I što je najgore – niko ni da primeti da nije on!)

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Nadam se da govno nije moralo da se učlani u partiju da bi izašlo u novine

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. A što nije objavljeno ime govneta?
  Da se zna iz koje je opcije.
  Sem ako nije iz unutrašnjih organa…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Ko li je presekao svecanu vrpcu…? Da li su potom,skromno proslavili u obliznjem etno objektu,uz etno dopisnika ( npr. Ozrena Rasica ),koji je ushiceno docmarao celokupnu atmosferu,u kratkom prilogu…??

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Da li je govno iz Leskovca dobilo novu prijavu stana u Starom Gradu da može da uđe na Bastaćevu listu?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 9. G-uprava……….

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 10. Sva sreća pa je govno bilo starijeg kadra, dostojanstveno se držalo pod pritiskom odgovornosti. Plašim se da je bilo neko mladje govno, raspalo bi se na hiljadu delova. Mada i mlada govna brzo uče, brzo i prolaze kroz kanale i otvore.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 11. Један од очевидаца рече ми да информација није тачна. Сада је ред да “слина” испита шта се стварно десило.Да ли је говно било прво или је нечија блажена водица потекла пре али се није могла приметити јер је била разблажена водом из водокотлића. Осумњичена чистачица је ухапшена и одређен јој је притвор од два дана.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 12. a moze li se utvrditi od koga nagradjeno govno potice? dnk? ili, samo govno da posvedoci? sve pod uslovom da je sacuvano (a zasluzilo je)… pa, plaketa i za tvorca, mozda cak i vaucer za “sigurni glas”…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 13. Dovro je. Sad i govna imaju krov nad glavom. Dosao red i na njih posle pripadnika policije i vojske da se grade stanovi.
  Kroz cevovod ispod sahta plovi nasa braon jahta.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 14. Ova vest je vrlo kusa. Mene kao gradjanina, jedne napredne drzave nteresuje, kako se glavno govno zove? Ono mora da ima svije ime i
  prezime. Ako sam dobro razumeo, Glavno Govno to mu je ime i prezime. Znaci G.G. su mu inicijali. Onda me interesuje da li ima imenjaka, sto bi bilo vrlo verovatno u drzavi Srbiji. A sta ako ima jos jedno Glavno Govno u Srbiji? Kako ce mo ih razlikovati. Mozda samo po funkciji. To onda treba da se navede. Onda me interesuje da li su se lokalni Gradski Celnici, po starom srpskom obicaju tri puta poljubili sa G.G. Molim vas da ne donosite ovako skrte vesti. To treba svakako da se na dolican nacin objavi, da srecni narod jedne srecne drzave proslavi, a ne samo da lokalni mocnici ljubomorno to zadovoljstvo zadrze za sebe.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix