njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. aug. 2013

Polomila traku za trčanje jer ju je pitala za težinu i godine

Devojka kaže da ne želi da joj jedna sprava sudi da li je matora ili debela

BEOGRAD, 28. avgust 2013, (Njuz) – Redovna članice teretane „Fit“ na Karaburbi, Maja V, demolirala je na jučerašnjem treningu traku za trčanje. Kako saznaje Njuz, Maja je ovako reagovala kada je sprava tražila da, zbog kalorijskog obračuna, unese svoje godine i kilažu.

Ova devojka kaže da ju je sprava strašno uvredila i da je reagovala onako kako inače reaguje u sličnim situacijama.

– Do juče sam radila samo lake vežbe, a onda je trener predložio da ubacimo i kardio deo, sa čim sam se složila. Nikada ranije nisam koristila traku za trčanje. Na displeju sam odabrala program za trčanje, i pre nego sam stisnula start, ta grozna mašina me pitala koliko godina imam i koliko sam teška, na šta sam mahinalno odreagovala – kaže Maja, koja dodaje da nije mogla da podnese da joj neka sprava od gvožđa i plastike da sudi da li je matora ili debela.

Ona otkriva da su treneri pokušali da joj objasne da je to normalno, da je sprava tako programirana i da je to za njeno dobro, ali ništa od toga joj nije umanjilo bes.

– Mašina treba da ti kaže nešto lepo, poput: “Gde si srce, ju što si mi lepa danas!” ili “Al’ smo zgodni mačko pa jel si se ti to malo stesala? Dobro mi izgledaš, časti se nekim koktelčićem posle!”. A ne ovako, tras – matora si i debela! Kao da mi nije dovoljno što mi onaj moj to svaki dan nabija na nos – kaže Maja.

U teretani kažu da je ovo prvi incident još od kada je jedna članica polomila ogledalo.

Uroš Janić

 1. himalajac kaže:

  Ma sve te trake su vezane za servere cia, bia, nasa i kgb… Ako je polupala

 2. Blanca kaže:

  Pa kad provocira!

 3. Jova kaže:

  Da se covek nacisto prepozna u ovom slucaju

 4. celtic kaže:

  I treba joj mašina reći šta misli. Smrt nama debelima!!!! :-)

 5. Sale kaže:

  Bolje mašina da joj kaže, mi kad bi rekli, isto bi prošli :)

 6. Tagore kaže:

  Obezna BeOgrađanka kalemila jabuku na krušku.
  Rodila se tikva.

 7. Tagore kaže:

  Stočari Južnog Banata koji su, nezadovoljni pre svega otkupnom cenom svinja, juče (su) traktorima krenuli put Beograda. (Međutim), blokirani su na izlazu iz Pančeva i na novom putu za Beograd proveli su celu noć…. (u toplom zagrljaju svinja) »

  Priča se da je epidemija stomačne bakterije obeznih Beograđanki doputovala u dva naselja u Bosilegradu, dok novih 57 pacijenata sa stomačnim tegobama u Beranama pate od proliva.
  Izabranim doktorima Doma zdravlja Berane i doktorima Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore – Jedinice Berane, zaključno sa današnjim danom u 21.00 čas javila su se ukupno 1.033 pacijenta.

  (Proljev je zabelježen i po Maslinama kraj Titograda, a šolje nema.)

 8. Tagore kaže:

  I pored kiše, na otvaranju leskovačke ”Roštiljijade – Mudijade” 40.000 ljudi
  Milica Ivanović | 28. 08. 2013. – 22:36h | Foto: M. Ivanović | Komentara: 8
  Dva ovala sa „leskovačkim vozom“ i četiri porcije leskovačke mućkalice zbrisala su četiri drugara na leskovačkoj Roštiljijadi za samo sedam minuta. Usledilo je pivo ladno ko „srč“, pa go-go igračice, a sat kasnije naručeno je meze od stotinak ćevapčića.

  Stotinak ćevapčića je hranilo 40.000 ljudi? Zaraza nije uvežena iz prve trube Guče?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *