njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. mar. 2012

Popularan film biće adaptiran u knjigu

Još uvek nije poznato koji će pisac ovaj film adaptirati u knjigu

LOS ANĐELES, 31. mart 2012, (Njuz) – Reditelj i scenarista filma “Expendables 2”, Silvester Stalone, najavio je danas u zvaničnom obraćanju medijima da će njegovo najnovije ostvarenje dobiti i adaptcaiju u roman jer tvrdi da “film nikada nije dovoljno dobar kao knjiga”.

– Većini filmova koji su apdatacije neke knjige dosta fali na širini koju njegova pisana forma omogućava. Koliko god da je film dobar, nikada neće moći toliko detaljno priču da prenese kao knjiga – izjavio je Stalone i napomenuo da i dalje tragaju za piscem koji će ovo delo na verodostojan način pretočiti u knjigu.

On je u daljem obraćanju medijima izneo kako filmovi nedovoljno prostora ostavljaju svojoj publici, što svakako nije slučaj kada su u pitanju knjige jer “kada čitate, u nekom smislu sami sebi stvarate film u glavi i odlučujete o najbitnijim detaljima, kako će glumci izgledati, kako će im glasovi zvučati i na šta će ličiti sredina u kojoj se radnja odvija”.

Nekolicina ljubitelja filmova, već se ovim povodom oglasila na internetu i uputila savet svima da obavezno prvo pogledaju film, pa tek onda pročitaju knjigu.

Goran Mirković

 1. celtic kaže:

  Samo ne dajte Matiji Bećkoviću, patriota kad se uhvati pera, beton puca od nepismenosti….

  1. celtic kaže:

   Vidim da sam dirnuo u srce sve idiote i bukvaliste, tumore društva koji vežu patriotizam uz pismenost (debitanti na asfaltu), i sad ću ih nastaviti provocirati u slast. Zabranjujem patriotama da se približe pismenima na manje od 100 metara.

   1. Slavisha kaže:

    Pravda za patriote!

  2. MikiS kaže:

   Nagradno pitanje za tebe: Da li trol zna da je trol? A kao nagradu dobiješ plus umesto minusa

   1. celtic kaže:

    Ne trolujem ,nego stojim iza svog stava. Nagradu zadrži :-)

 2. sloboda(n) kaže:

  a djokovic da je napise?

 3. Nikola kaže:

  Ova knjiga ce imati 10 strana…

  1. deda Stavra kaže:

   Ma kakvi deset. Puno vise. Recimo: Tak, tak, tak, dum, dum, dum,… (i tako dvanaest hiljada puta). Zatim: “mrtav jedan mali gad, mrtav drugi mali gad, mrtav treci mali gad,… ” i tako dvanaest hiljada puta. Ma mozes sakupiti vise strana nego Rat i mir i Tihi Don zajedno.

 4. ariela kaže:

  Dobro je da je neki strani film…samo da ne padne nasima da domaci neki film prebace na knjigu…

 5. Miki kaže:

  Gricka miš filmsku traku, i na kraju zaključi:
  – Knjiga je bila bolja.

 6. Nikola kaže:

  Samo nam jos treba da citamo Staloneta

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *