Poreski inspektori će ubuduće biti još efikasniji u kontroli "Južnih vesti"
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

24. apr. 2018

Poreska uprava preselila sedište u redakciju “Južnih vesti”

NIŠ, 24. april 2018, (Njuz) – Poreska uprava u Nišu obavestila je javnost da je svoje kompletno sedište preselila u redakciju portala “Južne vesti” i da je od sada građanima dostupna na novoj adresi.

Direktor niške Filijale Poreske uprave Mića Jeremić izjavio je da su se na ovaj potez odlučili kako bi ubuduće bili još efikasniji u svom radu.

– Dugo smo razmišljali o preseljenju i kada smo sve stavili na papir uvideli samo da jedino možemo biti na dobitku. Sada naši inspektori više neće nepotrebno gubiti dragoceno vreme. Do sada su prvo morali da dolaze u Poresku, pa da ih onda mi šaljemo u Južne vesti. Sada odmah dolaze u Južne vesti, vreme koje su gubili u putu sada će koristiti za kontrolu i veća efikasnost nam je zagarantovana – kaže Jeremić.

Njuz je pokušao da dobije komentar ove vesti od glavnog i odgovornog urednika Južnih vesti Predraga Blagojevića, ali nam je on samo rekao da sada nema vremena da se bavi nebitnim temama jer hitno mora da dobije overen ugovor za bustovanje jednog posta na Fejsbuku iz 2011. godine.

– Ljudi, je l’ znate nekog u Fejsbuku. Bustovali smo jedan post i sada nam traže ugovor o platnom prometu sa Fejsbukom overenim u Privrednom sudu Kalifornije, sa pečatom i ličnim potpisom Marka Zakerberga u pet primeraka. Je l’ možete da nam sredite nešto? – upitao nas je Blagojević.

Ni direktor Južnih vesti Vitomira Ognjanović nije bio ništa rečitiji.

– Ne mogu sad, tražim fiskalni račun kad sam jednom naručio picu, pa da vide da nije išlo plaćanje preko firme već da sam ja klopu platio iz svog džepa – kratak je bio Ognjanović.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Daćete Nišlije aerodrom – daćete! I ne samo zato što je On to obećao Francuzima, nego još više zato što ste se Njemu usudili reći ne! Tišina tamo!

 2. Ja sam kaže:

  Vitomire, Vitomire!!!
  A sa cijeg telefona si narucio tu picu, koju si, kao, platio iz svog dzepa?
  Sa sluzbenog, naravno.
  A kako si posle ruke oprao?
  Pa sa vodom, sluzbenom svakako.
  Priznaj, izdajnice!

 3. voya montoya kaže:

  Poreski inspektori uskoro krecu stazama Marka Djurica…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *