njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

26. apr. 2021

Pornhab otvorio kategoriju ‘Spotovi Privredne komore Srbije’

INTERNET, 26.april 2021, (Njuz) – Popularni sajt za osdrasle Pornhab lansirao je danas novu kategoriju pod nazivom ‘Spotovi privredne komore Srbije’.

Pornhab se odlučio na ovaj potez nakon što je poslednjih dana veliki broj korisnika na njihovom sajtu pretraživao pojmove kao što su “spot pks”, “mazanje medom”, “lizanje borovnica” i “maženje motokultivatora”.

– Uvek se trudimo da zadovoljimo interesovanja i želje naših korisnika, sve dok to ne ugrožava nikoga. Moramo priznati da su interesovanja ovih korisnika prilično egzotična, ali ko smo mi da sudimo? Umesto toga, otvorili smo potpuno novu kategoriju u kojoj će se nalaziti spotovi Privredne komore Srbije. Nismo čuli za ovu produkciju do sada, ali čini nam se da je u pitanju mlada i vrlo perspektivna produkcija iz Istočne Evrope – naveli su iz Pornhaba.

Prema njihovim rečima, koncept sadržaja Privredne komore Srbije ih je prilično iznenadio.

– U dosadašnjoj istoriji Pornhaba videli smo zaista svašta, ali scena sa motokultivatorom? Ma daaaaj! Žena koja se mazi sa mokrim staklom? Ludilo! Prvo smo bili zatečeni, ali sada nam je drago što vidimo da se granice seksualnosti pomeraju i da ljudi i dalje istražuju – stoji u saopštenju koje je Pornhab objavio u svojoj blog sekciji.

Iz ovog servisa su na kraju poručili da jedva čekaju novi video iz PKS produkcije i pitaju se da li će to biti devojke koje se maze sa kombajnom, seksi momak koji liže budak ili par koji se u krevetu zabavlja sa stabljikama paškanata.

Nenad Milosavljević

  1. Mr. G kaže:

    Nije paškanat, već mokri celer. Uz mutilicu za jaja i pilotskom kacigom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *