njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. jul. 2010

Poruka čitaocima – za aranžmane u Zabeli kontaktirajte turističke agencije

Dogovor oko reda za đakuzi - foto Politika

Dogovor oko reda za đakuzi - foto Politika

Posle vesti i snimaka objavljenih na Javnom servisu kako se zatvorenici Kazneno-popravnog zavoda u Zabeli, pored toga što imaju odlične uslove za boravak (svakodnevno tri obroka, po želji i posna (poštuju se verska opredeljenja) dobijaju dnevnu štampu, koriste teretanu, gledaju TV bez pretplate na RTS ili kablovsku, dozvoljeno im je korišćenje kompjutera) leti, pored drugih sportskih aktivnosti. svakodnevno rekreativno bave i plivanjem u sopstvenom bazenu, takmiče se, pa za pobednike još sledi nagrada, redakciji NJUZ-a javio se veliki broj čitalaca sa donekle čudnim zahtevima.

Neke od njih Vam prenosimo:
– R.J. – Surdulica: „Poštovana redakcijo, molim Vas da mi odgovorite kako da i ja dospem u tu Zabelu, gled’o bih televizor al’ ukinuli mi kablovsku, nisam plać’o, a i mnogo mi vrućina a bazena nigde“.

– S.S. – (adresa poznata redakciji): „Pa je l’ znate bre vi da bi ja ubio da jedem triput dnevno, da ne plaćam struju, komunalije, i još da se brčkam u bazen! Kad malo razmislim, možda ću nekog i dubijem, pa da živim k’o čovek“.

– Živojin J. – Beograd: „Ako preračunam mesečne izdatke, s obzirom na to da sam penzioner, meni se više isplati da do kraja života živim u Zabeli. Stoga Vas molim da mi kažete kako i preko koga da nađem vezu da završim baš tamo. Napominjem da sam slabijeg zdravstvenog stanja i da nisam nasilan, pa ne mogu da učinim neko veliko zlodelo da me tamo smeste direktno. Ja ću da ukradem neku bananu sa baba-Stanine tezge na Kaleniću, a Vi mi, poštovani uredniče, kumim Vas Bogom, izdejstvujte doživotnu u Zabeli.
P.S. Imam bolesne vene, lekar mi je preporučio plivanje.“

Redakcija NJUZ-a sa žaljenjem obaveštava svoje čitaoce da nema nikakvu „vezu“ preko koje bi mogla da im omogući boravak u Zabeli i time ih oslobodi plaćanja struje, komunalija, TV pretplate, obezbedi im redovne obroke i štampu, kao i život dostojan čoveka, i moli da slične zahteve više ne prosleđuju na adresu redakcije, jer je već došlo do velikog zagušenja u poštanskom saobraćaju. Hvala.

Više o uslovima u Zabeli na http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/61456/Letovanje-u-Zabeli

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *