Poslanici u strahu da neće imati gde da jedu
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

04. mar. 2016

Poslanici u panici da se ne raspusti skupštinski restoran

BEOGRAD, 4. mart 2016, (Njuz) – Svih 250 narodnih poslanika tokom čitavog jučerašnjeg dana bili su u panici jer je neko pustio vest da će, pored raspuštanja Skupštine, doći i do raspuštanja skupštinskog restorana, saznaje Njuz.

Ova vest je za kratko vreme ujedinila poslanike bez obzira na stranačku pripadnost, koji su složni u oceni da je skupštinski restoran jedan od temelja demokratije i slobode, te da bi njegovo raspuštanje bio udarac i na samu državu.

– Izbori će se održati 24. aprila, nakon njih treba da prođe još neko vreme nakon toga do prve sednice, pa recite vi meni gde ja onda da jedem naredna dva meseca – rezignirano se pita jedan poslanik vladajuće koalicije.

Njegov kolega iz Demokratske stranke koji je tražio da ostane anoniman kaže da je jako teško nakon višemesečnog boravka u skupštinskom restoranu navići se na ostala mesta.

– Juče sam sa drugarom u gradu naručio pljeskavicu i mahinalno sam izvadio 20 dinara da platim, ali se ispostavilo da je pljeskavica 200 dinara. 200 dinara, pa da li su oni normalni, ko može to da plati – pita se ovaj poslanik.

Poslanike je na kraju dana ipak umirila vest da ne samo da neće doći do raspuštanja restorana, već će u narednom periodu, zbog neplaniranih troškova koje će svi političari imati tokom predizborne kampanje, meni u skupštinskom restoranu biti umanjen za 20 odsto.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  A sta tek reci za ,,raspustanje” partiskog zaposljavanj, prevoza na mesta novih ,,otvaranja” i ,,pustanja”…
  Tezak period pred Srbijom do 24 aprila!

 2. Ja sam kaže:

  Izdajem zgradu u strogom centru. Pogodna za svadbe i ispracaje, kapacitet 250 mesta.
  Potrebno je vece renoviranje zbog bahatog odnosa predhodnih izdajnika, pardon korisnika.

 3. Рубљов kaže:

  Права вест је да се распушта народна кухиња, а како народни посланици у народној скупштини за народне паре једу и пију као представници народа у ресторану народне исхране, сити и пијани одали су се паници у уверењу да ће, као распуштена банда, бити одбијени од корита, па ће, далеко било, морати да се помијаре и облочу у кућним оборима и шталама одакле су, без народне воље и жеље, побегли и нашли па зашли у ово народно прихватилиште…Задовољним гроктањем и махањем репом, те скичањем кроз брњицу прославили су излазак из панике и останак на народној фарми…Затварање народних кухиња за стварну српску сиротињу само им је отворило апетит, а већина је, чешући се о врата и ријући праг, тражила крмачу…

 4. folirant kaže:

  Zbog problema sa probavom od napunjenih stomaka i duze odsutnosti iz sale, bice izgradjeni dodatno veci broj WC-a. Vec se postavljaju monitori , mikrofoni i kamere u njima, kako poslanici ne bi izostajali sa diskusija i replika. Na taj nacin je svejedno gde se nalazi poslanik te se ne gubi na klo-rumu.
  Mogucnost takve organizacije u restoranu je nemoguca, sto stvara dodatnu zabrinutost poslanika

 5. duh kaže:

  nema šanse to je zadnja crta odbrane dostojanstva skupštinara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *