Poslanik SNS probudio se prošle noći plačući i zapomagajući kako želi Vučića za premijera
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

19. jun. 2017

Poslanik SNS-a se probudio noću, plakao i vrištao “Hoću Vučića za premijera!”

ZAJEČAR, 19. jun 2017, (Njuz) – Poslanik Srpske napredne stranke Milovan Bogdanović (43) iz Zaječara probudio se prošle noći plačući i zapomagajući kako želi Vučića za premijera, javljaju domaći mediji. Prema rečima njegovih roditelja, trebalo im je oko sat vremena da ga smire i ponovo vrate na spavanje.

– Milovan se u sred noći probudio sav znojav i uplakan zbog košmara koji je sanjao, a potom je počeo da vriši “Hoću Vučića za premijera! Neću da nam žena bude premijerka!” – prepričava ovaj događaj njegova majka Milena – Objasnili smo mu da ne možemo sad da zovemo čika Vučića jer verovatno radi, a i da ne može biti premijer jer sada obavlja drugu funkciju, ali je Milovan bivao sve glasniji i glasniji. Jedva smo ga nekako smirili i rekli mu da će sve biti u redu jer čika Vučić zna šta je najbolje za njega – otkrila je njegova majka.

Milovan kaže kako poslednjih dana sve teže spava jer ne može da se pomiri sa činjenicom da će Srbija dobiti premijera koji nije Vučić.

– Sanjao sam da je premijer žena! I ne samo žena, već sumnjivog seksualnog opredeljenja. Kako njoj da dam glas u Skupštini? Želim Vučića! – plačući je objasnio ovaj poslanik vladajuće stranke – Ne mogu da zamislim nikog drugog osim Vučića! On me je odgajio i nahranio davši mi funkciju u javnom preduzeću, a zbog njega sam na kraju i postao poslanik – ridajući je kroz suze procedio Bogdanović.

Kako saznajemo, Milovanovi roditelji nameravaju da mu kupe igračku sa Vučićevim likom koja će non-stop stajati iznad kreveta i tako ga umirivati noću ako se bude budio iz novog košmara.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Ako je politika kurva, sta je onada premijerka, predsednik, ministar…?

 2. Milan kaže:

  Jel’ se pritom tresao neprirodno brzo i trzavo, penio na usta i okretao glavu u krug za 360 i više stepeni? Ako jeste, nije to ništa, to je samo ušao Vučić u njega, znam ja jednog starog sveštenika koji radi isterivanje Vučiča povoljno, naradi se čovek ovih godina na SNS-ovcima, krsta ne stiže da digne od posla…

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Joj Milovane Milovane, pa kako ćeš tek da ubediš bahate novinare i pijane glumce/učitelje kad sebe ne možeš? Al ne brini puno, evo izbora očas posla, pa će sve opet da bude kako treba!

 4. Aleksandar Хејтер kaže:

  Нека неко објасни овом мученику да је Аца усница и даље премијер а да је ова настрана тета само луткица овог познатог трбухозборца.

 5. Malo mnogo kaže:

  Svako jutro budio ga je premijerov glas sa jutarnjeg dnevnika,koji mu je davao podsticaj da radi kao što je i premijer radio za dobrobit svih naprednjaka.I onda posle napornih poslaničkih obaveza svako veče uspavljivao glas premijera sa nekog od večernjih dnevnika pričajući bajke o naprednoj budućnosti koja samo što nije.I tada je imao lep i zdrav san.A sad evo dođe ova noćna mora u obliku premijerke,koja nije čak ni naprednjak,ali kažu da je za sve dobro zato što je nekakav gej.

 6. voya montoya kaže:

  a taman se 55 % populacije naviklo na Premijera koji ima muda!!!Informer se zacutao…???

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *