njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jun. 2012

Posle presude za atentat na Vuka Draškovića kriminalci se masovno odlučuju na brak

Mnoge devojke još uvek nisu obaveštene da se uskoro udaju

BEOGRAD, 20. jun 2012, (Njuz) – Tokom poslednja 24 sata broj zakazanih venčanja u Beogradu uvećao za preko 600 odsto, zbog čega je već danas nemoguće u bilo kojoj opštini naći slobodan termin za venčanje pre marta sledeće godine.

Kako Njuz saznaje, mnogi građani s druge strane zakona odlučili su se da formiraju porodice, posle obrazloženja presude za atentat na Vuka Draškovića da je olakšavajuća okolnost to što su okrivljeni porodični ljudi.

Velike gužve i redovi u matičarskim službama stvorile su se već juče posle podne oko 16 sati nakon što se u medijima pojavila informacija da su tri nekadašnja pripadnika Državne bezbednosti osuđeni na ukupno 22 godine zatvora za učešće u pripremi atentata na lidera SPO Vuka Draškovića u Budvi.

– Pozvao me je moj advokat i rekao mi da odmah idem da zakažem venčanje i da se hitno ženim. Nisam ni obavestio devojku da ćemo se venčati. Al’ dobro, šta je tu je. Kasnije ću je lepo zaprositi. Ovo je sada važnije jer mi za dva meseca počinje suđenje za pokušaj ubistva i nanošenje teških telesnih povreda – rekao je D.D. koga smo zatekli u redu ispred opštine Voždovac.

Prema prvim informacijama mnogi kriminalci sa prvostepenom presudom, takođe su podneli zahtev za stupanje u brak, u nadi da će im to biti uzeto kao olakšavajuća okolnost pred drugostepenim većem.

Bane Grković

  1. celtic kaže:

   Dno, a ne vrh ;-)

 1. mirko kaže:

  uopste mi nije jasno ako je toliko isla zavera na draskovica da je uopste preziveo . ili je sve ovo politicka kampanja jednog coveka .

  no kako bilo , u srbiji se nikad nije robijalo ako niste nikad osudjivani ranije
  ali se i nije napredovalo ako niste bar osudjivani nekada
  staro pravilo je kriminalac kad dodje sa robije postaje covek od poverenja u narodu .

  1. miroslav kaže:

   Ma da,zezali se. Na magistrali su izginuli svi oko njega,a u Budvi mu snajperom probusili rupu za mindjusu. Nisu hteli da ga ubiju.

 2. Kick-Ass kaže:

  “Mnoge devojke još uvek nisu obaveštene da se uskoro udaju” xD

 3. slobodni strelac kaže:

  Bane, id u qrac!
  Razvezaće mi se pupak od smijanja!

 4. Tetka kaže:

  А они што не плаћају ТВ претплату? Кажите ако постоје неке олакшавајуће околоности… :))

 5. scoby kaže:

  Naravno, kakve porodične tebre, naročito onaj ”elegantni” istetovirani u crnom ili drug Buca – proslavljeni učesnik dobrovoljnih radnih akcija. Čudo mu i to nije uzeto kao olakšavajuća okolnost. Teško nama sa njihovim porodicama!

 6. ariela kaže:

  A znaci tako su se udale neke nase pevacice…c c c …

 7. arko kaže:

  Advokatska kancelarija “lapo-lapo” savetuje RETROAKTIVNO sklapanje braka, pa onda tražiti umanjenje već izrečenih kazni.

 8. deda Stavra kaže:

  cim sam procitao ovu vest u Blicu i poceo da se smejem, znao sam da cu je naci i na Njuzu. Genijalni ste :-)

 9. snezana kaže:

  Kriminalom protiv bele kuge.

  1. Talicni Tom kaže:

   Svaka čast za komentar.

 10. Seljancica kaže:

  Tragedija… odličan njuz.

 11. Miki kaže:

  Nekad je bio vic o čoveku koji je ubio svoje roditelje, a na sudu su mu uzeli kao olakšavajuću okolnost to što je siroče bez oca i majke.
  A danas je izgleda sve ozbiljno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *