Sveti Petar u trenutku davanja izjave u rajskoj policiji
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

14. apr. 2019

POSLEDNJA VEST: Pokušan atentat na Svetog Petra!

RAJ, 14. april 2019, (Njuz) – Večeras je pokušan atentat na Svetog Petra, ključara Raja, koji je on izbegao pukom slučajnošću i pribranošću, saznaje Njuz iz dobro obaveštenih nebeskih izbora.

Svetog Petra najpre je, dok je šetao rajskim vrtovima, pratio crni kombi bez registarskih tablica, da bi kasnije na njega naleteo šleper koji je pokušao da ga izgura sa puta.

Sveti Petar je samo zahvaljujući svojoj prisebnosti uspeo da izbegne napad i pobegne iza kapija Raja pre nego što su se napadači konsolidovali i izvukli šleper iz kanala.

Bog i ostali rajski zvaničnici još uvek nisu izdali zvanično saopštenje o tome da li je neko osumnjičen za ovaj napad i ko bi i zašto uopšte želeo da naudi Svetom Petru.

Nezvanični izvori naveli su za Njuz da nadležni sumnjaju da napad ima veze sa danas pristiglom ženom, koja je insistirala da je puste u Raj, ali joj Sveti Petar nije uslišio želju. Očevici su, kako saznajemo, rekli da je žena vrlo burno reagovala i da je Svetom Petru zapretila rečima “Videćeš ti ko sam ja!”.

Nenad Milosavljević

 1. Mixon kaže:

  Najnovije iz pakla: oko sotoninog prestola okuplja se gomila besnih demona sa jogurtima u kandžama, traže ostavku nesposobnog palog anđela i zahtevaju ujedinjenje svih krugova pakla u jedan sveopšti pakao.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Znači da uspešni atentatori i konspiratori, na zemlji, ne moraju biti isto tako uspešni u raju. Možda narod Srbije i čekaju rajska vrata, posle zlatnog doba i bulumente koja ga je donela!

 3. Duca kaže:

  Očito je ponestalo ideja, novi članci, uključujući i ovaj, su primitivni i glupi, a ne smešni. Kada se ciljna grupa za ismevanje toliko suzi, koliko je to “njuz” suzio, brzo ponestane materijala. Ima ga i na drugoj strani, ali kao što je AV za zvanične medije nedodirljiv, tako su opozicija i zapad nedodirljivi za “njuz”. Šteta, mogli ste biti dobri, ali je vidno ko koga plaća.

 4. mr Joksim Krkić kaže:

  Njuz vraća komunizam i otpadništvo na velika vrata,stvarno je degutantno kako se ismevate Isusu Hristu,svecima,pravoslavlju,nemate više ni D.od duhovitosti.
  Čitam vas samo da se uverim koliko tonete.

  1. Fedman Kasad kaže:

   Ne palamudi veliki vernice.Svaka cast za njuz na ovom clanku.Satirom u borbu protiv gluposti

 5. Spiridon Mekas kaže:

  Svaka čast za ovo. Saželi ste 30 godina propadanja Srbije u pakao u jedan tekst.
  Bravo majstori i samo nastavite ovako.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *