nazad na vrh

POSLEDNJA VEST: Pokušan atentat na Svetog Petra!

Sveti Petar u trenutku davanja izjave u rajskoj policiji

RAJ, 14. april 2019, (Njuz) – Večeras je pokušan atentat na Svetog Petra, ključara Raja, koji je on izbegao pukom slučajnošću i pribranošću, saznaje Njuz iz dobro obaveštenih nebeskih izbora.

Svetog Petra najpre je, dok je šetao rajskim vrtovima, pratio crni kombi bez registarskih tablica, da bi kasnije na njega naleteo šleper koji je pokušao da ga izgura sa puta.

Sveti Petar je samo zahvaljujući svojoj prisebnosti uspeo da izbegne napad i pobegne iza kapija Raja pre nego što su se napadači konsolidovali i izvukli šleper iz kanala.

Bog i ostali rajski zvaničnici još uvek nisu izdali zvanično saopštenje o tome da li je neko osumnjičen za ovaj napad i ko bi i zašto uopšte želeo da naudi Svetom Petru.

Nezvanični izvori naveli su za Njuz da nadležni sumnjaju da napad ima veze sa danas pristiglom ženom, koja je insistirala da je puste u Raj, ali joj Sveti Petar nije uslišio želju. Očevici su, kako saznajemo, rekli da je žena vrlo burno reagovala i da je Svetom Petru zapretila rečima “Videćeš ti ko sam ja!”.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Najnovije iz pakla: oko sotoninog prestola okuplja se gomila besnih demona sa jogurtima u kandžama, traže ostavku nesposobnog palog anđela i zahtevaju ujedinjenje svih krugova pakla u jedan sveopšti pakao.

  2. Znači da uspešni atentatori i konspiratori, na zemlji, ne moraju biti isto tako uspešni u raju. Možda narod Srbije i čekaju rajska vrata, posle zlatnog doba i bulumente koja ga je donela!

  3. Očito je ponestalo ideja, novi članci, uključujući i ovaj, su primitivni i glupi, a ne smešni. Kada se ciljna grupa za ismevanje toliko suzi, koliko je to “njuz” suzio, brzo ponestane materijala. Ima ga i na drugoj strani, ali kao što je AV za zvanične medije nedodirljiv, tako su opozicija i zapad nedodirljivi za “njuz”. Šteta, mogli ste biti dobri, ali je vidno ko koga plaća.

  4. Njuz vraća komunizam i otpadništvo na velika vrata,stvarno je degutantno kako se ismevate Isusu Hristu,svecima,pravoslavlju,nemate više ni D.od duhovitosti.
    Čitam vas samo da se uverim koliko tonete.

  5. Svaka čast za ovo. Saželi ste 30 godina propadanja Srbije u pakao u jedan tekst.
    Bravo majstori i samo nastavite ovako.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix