nazad na vrh

Poslednji pacov, zmija i narkoman napustili Srbiju

Poslednji srpski pacov poslednji put se osvrće pre odlaska iz zemlje
FOTO: Poslednji srpski pacov poslednji put se osvrće pre odlaska iz zemlje

BEOGRAD, 6. mart 2018, (Njuz) – Jutros oko 8 časova, poslednji pacov, zmija i narkoman napustili su Srbiju, javio je naš reporter sa granice.

Kako saznajemo, oni su se na ovakav potez odlučili nakon rezultata lokalnih izbora u Beogradu.

– Kada su nas iselili iz Beograda na vodi, nekako smo se snašli, otišli smo u Makiš na lokaciju Tesla grada, i uprkos svemu ostali optimisti da će se možda nešto promeniti i da ćemo se vratiti na staro stanište. Dodatni optimizam nam je ulila poruka predsednika Srbije koji je rekao da će, u slučaju da Đilas pobedi, vratiti sve nas na to mesto na kojem smo harali nekoliko poslednjih decenija. Međutim, nakon rezultata izbora u Beogradu, shvatili smo da za nas u ovoj zemlji više nema mesta – rekao je prilično deprimiran pacov kojeg je naš reporter zatekao kako sa svojom familijom prelazi državnu granicu kod Horgoša – Šta nam rade – dodao je on.

Zmije koje su zajedno sa pacovima napuštale zemlju nisu bile raspoložene za komentar, dok je poslednji narkoman kojeg smo zatekli na granici, Boško Radojković, ostavio srceparajuću poruku.

– To je to, dotakli smo dno života. U Srbiji koja će biti očišćena od rugla, u kojoj se putevi grade više nego u Nemačkoj, u kojoj će prosečna plata za najdalje dve godine biti 500 evra i u gradu koji će uskoro dobiti metro, nema više mesta za mene i moje drugare pacove i zmije, koji kočimo progres. Ko poslednji izađe neka ugasi svetlo, ionako nam je smetalo za oči, posebno ova novogodišnja rasveta – zaključio je poslednji srpski narkoman.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Odličan! Hahahaha

 2. Pacovi odose a acovi ostaše.

 3. Hahahaha znaci Jankovic Jeremic i Ceda odose?

 4. A Beli pacov?
  Jel i on napustio Srbiju sa rođom u ruskoj šubari?

 5. Ovo je vrlo ozbilan tekst,voleo bih da znam sta o ovome misli Skot!

 6. Odose pacovi, zmije, narkomani. Ostade siroti narod i oni koji su ga uzjahali. Narod nema gde, a ovi sto su na grbaci nemaju nameru. Njima je bas lepo, jasu i pevaju.

  • I treba da ih jasu i pevaju, hlupi suroti narod nikad nema kud i treba ga j…. jos jace, bolje, zato pacov i ode, valjda si toliko skapirala

  • Po zakonu severnih Amerika, autohtoni, (the first nation people), Indijanci, Eskimi i Inuiti imaju prava na doživotnu penziju, od rođenja do smrti, od jedva nekih 500 dolara po članu izumarajuće porodice.
   Nesrećni socijalni slučajevi Kanade se žale da je “Tsawwassen Indian Band” (banda Indijanaca Tsawwassen) sve državne pare pojela i da njima nije ostalo ništa “for the rest of us” (za preostale od “nas”).
   .
   Ja mislEm da su mikrobi, bakterije, zaraze, larve, crvi, paraziti i saprofiti zaduženi za podelu plena u Beogradu na vodi, i de će “Indijanci” velikih teritorija svih Srbija “uskoro” dobiti 500 obećanih evra po glavi prećivelih stanovnika za crkvene usluge koje iz razumljivih razloga zapostavljam nabrajati.

   • Dobiće jedan obećani sendvič po glasu i mitingu
    Kad krene inflacija evra zbog dizel skandala, možda se i vrednost tog sendviča i popne na tih 500 evra

 7. Ulaganje u gastarbajtere ( odlazak preko crte) se do sada pokazalo kao najrentabilnije.
  Za nas je septicka jama i semafor – industrija 21. vekq jer tako zeli barem 70% stanovnistva.

 8. Preostale vesti preko Horgoša:
  Moji drugari, Una i Friz, su našli utočište u Mombasa/Kenya, gde su i sagradili veliku seosku kuću za život, ali srpski prijatelji muslimi, Arabi i Kenijanci, su opljačkali i ostavili Frica u komi. Bolnica Mombase je zahtevala novac pre intervencije i uspešno izvukla 10'000 dolara mada je Fric preminuo u čekaonici. I sada Mombasa zahteva još 6'000 dolara kako bi se mrtvo telo izvuklo iz bolnice.
  Moj kolega Rudo** je preko Horgoša otkrio Bangkok “Thai massage” i oženio prvu prolaznu domaćici, ali ona mu je otela njegovu visoku zaradu, i Rudo je preminuo od gladi.
  Moj drugar André je preko Horgoša otkrio “carnaval de Rio” i oženio prvu prolaznu samba-plesačicu, ali njegovo telo je iz nehotice sahranjeno u žbunju kraj plaže Kopakabane.
  Moja kaluđerica Hélène je preko Horgoša celog života hranila nezbrinutu decu Kenije i Sudana, ali jedno dete joj je zabolo nož u srce.
  Moja humanitarna radnica Irma je preko Horgoša hranila decu Etipije i ubijena je na obali izvora Plavog Nila “Lake Tana”.
  (Niko od ovih putnika nije studirao tradicije, običaje, navike i jezike zemalja u kojima putuje,)
  Source: Preživeli sin seljaka, nikada treznog matičara srpske opštine, i nepismene majke. (I glavoseče Papue me prihvataju rado.)

 9. Jedan od pacova se hvali da placa porez…!!! Tako da vest smatram zlonamernom ,i u raskoraku sa lokalnim izborima!!.Pacovi iz podruma uzeli su vlast-svaka cast ( cit.)Cak se i narod veseli snagom od 2 db,a zna da je jedan DB,prag tolerancije…

 10. Sta će jadni pacovi. Lojalni glasači im zauzeli kontejnere.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix