njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

20. okt. 2014

Postao poznat iako nije idiot

luka

Luki nije jasno zašto je postao popularan

BEOGRAD, 20. oktobar 2014, (Njuz) – Luka Petrović, dvadesetdvogodišnji student FON-a, uspeo je da postane poznat iako nije potpuni idiot. Snimak ovog mladog Zemunca za veoma kratko vreme postao je prava internet senzacija uprkos činjenici da Luka nije napravio totalnu budalu od sebe.

U izjavi za Njuz Luka kaže da nije očekivao ovoliku pažnju javnosti jer nije uradio ništa sumanuto.

– Ne razumem zbog čega se digla tolika prašina oko mog snimka kada se na njemu samo vidi koliko sam talentovan za pevanje, ništa više od toga. Nisam se skinuo, nisam ispao glup ili neobrazovan, niti sam bilo koga izvređao. Jednostavno nisam uradio ništa zbog čega bi nekog bilo sramota jer me poznaje i uopšte mi nije jasno zbog čega sam postao toliko poznat – zapitao se Luka.

Gorčin Stojanović, poznati reditelj i analitičar instant slave, rekao je ovim povodom da mu uopšte nije jasno zbog čega se ovoliko pažnje pripisuje nekom ko je postao popularan zahvaljujući talentu.

– Teoretski jeste moguće da osoba postane poznata samo zbog toga što je talentovana za nešto, muziku ili sport na primer, ali u praksi se pokazalo da se popularnost stiče samo na jedan način, a to je uveravanjem javnosti da ste idiot. Luka je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo i smatram da nema potrebe gubiti vreme na nekog talentovanog jer zbog jednog takvog može da nam se desi da ne primetimo deset budala koje imaju više potencijala za slavu od njega– istakao je on.

Stojanović je napomenuo da mladi ljudi nipošto ne treba da se ugledaju na Luku i da se ne zanose da se talentom može nešto postići.

-Ko nije idiot, ostaće anoniman – zaključio je on.

Soko Sokolović

 1. Milos kaže:

  Je l’ analiticar iz Sremske Kamenice?

 2. Teoretičar zavere kaže:

  Po Gorčinu Stojanoviću ko nije idiot ostaće anoniman. Što znači ko nije anoniman on je idiot. I tako dolazimo do interesantnog zaključka. Najmanje su anonimni oni kojima se ime najčešće pominje u medijima. Razrađujući dalje ovu temu, nije teško pogoditi čija imena se najviše pominju i na televiziji i u štampi.Ili drugim rečima nije teško pogoditi ko su najveći idioti! Nekima od tih idiota ime se pominje mnogo češće nego drugim idiotima pa su ovi drugi ljubomorni na ove prve i žale se: “Zašto da ja budem manji idiot od njega?” A ovi prvi odgovaraju: “Nema šanse, pa nema većih idiota od nas!”

 3. aleksandar kaže:

  Vučiću…. znaš ti šta si…. ;)

  1. Alexej kaže:

   Ne smem da lajkujem, strah me od mraka :P

 4. Monika kaže:

  Da nije pokazao talenat, shvatili bi ga ozbiljno i vec bi bio u Vladi Srbije… U poverenju, sto bi rekao Sofronije, mali je glup!

 5. celtic kaže:

  Čak i sama Lukina faca na ovoj slici zbunjuje iskrenog idiota u meni, mojoj djeci i komšijama. Luka, kad me vidiš, pređi ulicu!!!!

 6. deda Dragan kaže:

  Luka nije potpuni idiot, ali će ubrzo saznati : “Kako je sistematski uništen od potpunih idiota”!

 7. Monika kaže:

  Luka je sindrom ‘Decko koji obecava’, dok se ne ozeni i ne sredi tasti diplomatski pasos i ne shvati, da je, u sustini, samo talentovan da bude predsednik. Al’ ovde!

 8. Živadinka kaže:

  E, Luka, crni Luka. Dovoljno bi ti bilo samo da staneš na pljusak, da se ceriš ko budala i pokisneš do gole kože i bio bi popularan idiot.

 9. monty python kaže:

  Dečkonja mora da se odmah priajvi na gosotvanje kod Lee Kis, gde ce uz prisustvo Ere Ojdanica, Stanije, Romane.. moci do mile volje da prdi o moralnim vrednostima, a sebi obezbedi zagarantovan publicitet.

 10. Mizantropikus kaže:

  Baci se na alkohol, i postani nam buduci bivsi premijer.

 11. DJ KRMAK kaže:

  To je nelojalna konkurencija.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *