Vuksanović bio prinuđen da se greje samo jaknom
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

27. jan. 2017

POTRESNO: Bivši ministar Vuksanović sedeo na klupi u parku bez ikakve funkcije na sebi

BEOGRAD, 27. januar 2017, (Njuz) – Nekadašnji ministar prosvete Slobodan Vuksanović viđen je juče kako sam sedi na klupi u parku. Iako je bilo nekoliko stepeni ispod nule, bivši ministar nije bio ogrnut bilo kakvom javnom funkcijom.

Nekoliko zabrinutih građana je pozvalo hitnu pomoć kada su primetili da sedi skoro dva sata, a da na sebi nema nikakvo ministarstvo.

– Bio je jako tužan prizor. Čovek koji je bio ministar u vladi Vojislava Koštunice, nekadašnji kandidat za gradonačelnika Beograda, sedeo je na klupi sav iznemogao, tresući se od hladnoće. Na sebi je imao samo najobičniju perjanu jaknu, kao da je reč o bilo kakvom drugom građaninu. Poražavajuće je videti da je čovek koji se bavio politikom spao na to da ga ne greje ni neka javna funkcija, ministarstvo, čak ni upravni odbor, već obična jakna – izjavio je Dragan Timotijević, čiji prozor gleda na park. On je, zabrinut za ministra, pozvao hitnu pomoć.

– Kada je došla ekipa hitne pomoći, rekao im je da je nekada bio ministar, ali da je u međuvremenu stranka koja ga je postavila izgubila na izborima i da od tada ne uspeva da se ugura u neku fotelju – kaže naš sagovornik i dodaje da je su se lekari skoro rasplakali dok su slušali Vuksanovićevu ispovest.

Vuksanović je, kako saznajemo, dok su ga uvodili u kola hitne pomoći izvukao jednu ceduljicu iz džepa i zamolio lekare da ga odvezu na tu adresu. Na papiriću je stajalo: „Vlada Srbije, Nemanjina 11“.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Jel vidite kako je strašno bez funkcije! Šta vas onda čudi Lončar?!

 2. Ja sam kaže:

  I bi covek jedan novinski dan, a onda rece da je vucic najpolji premijer u istoriji Srbije.
  I…dobi posao.

  1. Ja sam kaže:

   I to se umalo desi u Srbiji…od ministra da postane beskucnik.
   Do sada je bilo drugacije; svaki ulicar je mogao da postane ministar.
   Verujem da medju beogradskim klosarima ima daleko obrazovanijih ljudi od ovih u Vladi.
   Jeste li primetili da je ih je sve manje u tramvaju Dvojka. Izgleda da je vucic uocio njihov kvalitet pa ih polako smesta na sekretarska mesta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *