Branitelj ne može da izbaci iz glave Bajagine četničke pesme "Samo nam je ljubav potrebna" i "Ti se ljubiš"
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

12. sep. 2018

POTRESNO: Hrvatski branitelj imao košmar da peva Bajaginu pesmu

SISAK, 12. septembar 2018, (Njuz) – Hrvatski branitelj Domagoj Žonja imao je prethodne noći stravičan košmar, jer je sanjao kako sa svojim drugarima braniteljima peva nekoliko Bajaginih pesama.

Kako saznaje Njuz, Domagojevo trenutno stanje je stabilno, ali je on još uvek u šoku, dok pokušava da istisne iz glave Bajagine pesme.

– Bio sam na ratištu, video sam svašta, ali ipak, ovo je ubedljivo najstrašniji dan u mom životu. Sanjao sam da sedim u kafani sa nekoliko svojih drugara sa fronta, kada smo počeli da pevamo pesmu “Verujem, ne verujem”. I to baš tako, u originalu, na ekavici – kaže Domagoj i navodi da se tada probudio sam mokar i da je otišao do toaleta da se malo umije i smiri.

– Bilo je rano i ponovo sam otišao u krevet, misleći da je nemoguće da nastavim da imam isti košmar. Međutim, ono što sam sanjao bilo je još strašnije. Sanjao sam kako sam u nekom disko klubu i plešem na dens floru, dok na sav glas pevam četničke pesme kao što su “Samo nam je ljubav potrebna”, “Ti se ljubiš” i “Godine prolaze” – kaže Domagoj i napominje da je, čim se probudio, morao da pusti nekoliko Cecinih pesama da se malo smiri.

Marko Dražić

 1. Баш Рђа kaže:

  Браво Баја, од кад причам да си наш! Ако ово нису четничке, е*о не знам, Равногорски циклус: -Пустите ме друже;- Бам, бам, бам; -Лимене трубе, онда оно док је био код Пећанца: -Берлин; -Марлена, и циклус песама из НОБ-а, јбг такво време било: -Звезда; -Моји другови, -Руски воз.

  1. Баш Рђа kaže:

   И мени најДража: …не гледај ме као вучића…

   1. Баш Рђа kaže:

    С Медвешћака кличе вила, жељно чека три Момчила, с Пирлитора, Поп-Ђујића, инструктора Бајагића, три војводе српске, бојне, “Мислим, оно, вило, мојне”.

 2. Jovanium kaže:

  Za uzvrat, mi trebamo zabraniti sve nacionalističke pesme od Atomskog Skloništa kao što su: Žuti kišobran, Pakleni vozači, Ne cvikaj generacijo…itd.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *