nazad na vrh

POTRESNO: Hrvatski branitelj imao košmar da peva Bajaginu pesmu

Branitelj ne može da izbaci iz glave Bajagine četničke pesme "Samo nam je ljubav potrebna" i "Ti se ljubiš"

SISAK, 12. septembar 2018, (Njuz) – Hrvatski branitelj Domagoj Žonja imao je prethodne noći stravičan košmar, jer je sanjao kako sa svojim drugarima braniteljima peva nekoliko Bajaginih pesama.

Kako saznaje Njuz, Domagojevo trenutno stanje je stabilno, ali je on još uvek u šoku, dok pokušava da istisne iz glave Bajagine pesme.

– Bio sam na ratištu, video sam svašta, ali ipak, ovo je ubedljivo najstrašniji dan u mom životu. Sanjao sam da sedim u kafani sa nekoliko svojih drugara sa fronta, kada smo počeli da pevamo pesmu “Verujem, ne verujem”. I to baš tako, u originalu, na ekavici – kaže Domagoj i navodi da se tada probudio sam mokar i da je otišao do toaleta da se malo umije i smiri.

– Bilo je rano i ponovo sam otišao u krevet, misleći da je nemoguće da nastavim da imam isti košmar. Međutim, ono što sam sanjao bilo je još strašnije. Sanjao sam kako sam u nekom disko klubu i plešem na dens floru, dok na sav glas pevam četničke pesme kao što su “Samo nam je ljubav potrebna”, “Ti se ljubiš” i “Godine prolaze” – kaže Domagoj i napominje da je, čim se probudio, morao da pusti nekoliko Cecinih pesama da se malo smiri.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Браво Баја, од кад причам да си наш! Ако ово нису четничке, е*о не знам, Равногорски циклус: -Пустите ме друже;- Бам, бам, бам; -Лимене трубе, онда оно док је био код Пећанца: -Берлин; -Марлена, и циклус песама из НОБ-а, јбг такво време било: -Звезда; -Моји другови, -Руски воз.

    • И мени најДража: …не гледај ме као вучића…

      • С Медвешћака кличе вила, жељно чека три Момчила, с Пирлитора, Поп-Ђујића, инструктора Бајагића, три војводе српске, бојне, “Мислим, оно, вило, мојне”.

  2. Za uzvrat, mi trebamo zabraniti sve nacionalističke pesme od Atomskog Skloništa kao što su: Žuti kišobran, Pakleni vozači, Ne cvikaj generacijo…itd.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix