Ovo je za sada samo fotomontaža
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

11. nov. 2016

Potvrđeno: Tramp i Putin dogodine dolaze zajedno u Guču

VAŠINGTON, MOSKVA, 11.novembar 2016, (Njuz) – Novoizabrani predsednik Amerike Donald Tramp i njegov ruski kolega Vladimir Putin spremni su da rade na poboljšanju odnosa dve zemlje i već najavljuju da će sledeće godine zajedno posetiti Sabor trubača u Guči. Biće to prvi zvanični susret dvojice predsednika koji dolaskom u Guču žele da izraze privrženost srpkom narodu i zahvalnost za podršku koju od njega dobijaju.

– Nikada neću zaboraviti podršku građana Srbije tokom izborne kampanje i zato sam odlučio da svoju posetu Evropi započnem baš iz vaše zemlje – potvrdio je Tramp ovu vest našem dopisniku iz Vašingtona. – Poznato je da imam dobre odnose sa gospodinom Putinom, a pošto obojica gajimo duboko poštovanje prema Srbiji i srpskome narodu, Guča se namenula kao prirodan izbor za naš prvi diplomatski susret. O Saboru trubača sam čuo mnogo toga lepog, a nikad nisam imao vremena da ga posetim. Kao predsednik ću moći da sebi bolje da organizujem vreme i svoje diplomatske aktivnosti uskladim sa ovim čuvenim festivalom srpske kulture. Moram priznati da jedva čekam dolazak u Srbiju, gde me sigurno čeka nezaboravan provod, a već se radujem svadbarskom kupusu i prasećem pečenju – poručio je Tramp.

Predsednik Rusije Vladimir Putin oduševljen je Trampovom idejom, tim pre što je i sam u nekoliko navrata najavljivao posetu Guči, ali od mnogobrojnih obaveza nije uspevao da je uvrsti u svoj predsednički kalendar. On očekuje da će susret u Guči otvoriti novo poglavlje u odnosima dve supersile i ujediniti ih oko zajedničkih ciljeva od kojih je najvažniji pomoć Srbiji u njenom nastojanju da postane regionalni i evropski lider.

-Gospodin Tramp bi u januaru trebalo da položi zakletvu i tako zvanično postane predsednik SAD. Posle toga ga čeka formiranje kabineta i brojne državničke aktivnosti koje prate svaki početak mandata. On je već stupio u kontakt sa predsednikom Putinom i zajedno su odlučili da njihov prvi susret bude u Guči, na neutralnom terenu u jednoj prijateljskoj zemlji koju obojica duboko poštuju. Tokom tog susreta, očekujemo da budu postignuti bilateralni sporazumi koji će učvrstiti prijateljstvo dve zemlje – saopšteno je iz Putinovog kabineta.
Uskoro se očekuje dolazak visokih delegacija obe zemlje koje će biti zadužene da pripreme boravak visokih zvanica u Guči. Oni žele da rezervišu najbolja mesta pod šatrom kako bi na najbolji način uživali u ugođaju koji je, širom sveta, proslavio Sabor trubača. Oba predsednika obećavaju da će, tim povodom, Srbiji pokloniti istovetan broj aviona, raketa sa bojevim glavama i ostalog naoružanja, a neće manjkati ni keša kojim će kititi pevačice i trubače.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Ministarstvo kulture, parova i farmi odlucilo je da im domacin bude
  Zmaj od Sipova.

  1. Ja sam kaže:

   Zoran Babic:
   -A onu matoru ostrakondzu, Himelaji Klintoris, neka trampsportuju u novosadjanski Ezgit.

 2. Ariela kaže:

  Kuku kad krene ona ..Kalasnjikov kalasnjikov bum bum…i taman se strasti smire kad ono ..Prokleta je Amerikaaaa…pa u Gucu moze da se desi neka unakrsna paljba….Niko ne zna niko ne zna sta to sijaaaaa….ne smem ni da mislim…

  1. zivorad stankovic kaže:

   Sada cu i ja da se TRAMPORTUJEM1!

  2. zivorad stankovic kaže:

   Sada cu i ja da se TRAMPORTUJEM!

 3. Trece oko kaže:

  Jednovremeno se odrzava kontra trilateralni psy skup Klinton-Angela-Kitarovic u podrumima Petrovaradinske trvrdjeve

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  A ko će im biti domaćin kad je pametni vožd već rezervisao prisustvo na klintonovskom novosvetskom seminaru, u tom terminu!?

 5. voya montoya kaže:

  Guča će biti samo zagrevanje za moleban u Bajčetini,tek da osveštaju crkvu i da Melanija eventualno privati našu veru,te sklopi pravoslavni brak sa Donaldem…

 6. peric kaže:

  Montaza je sjajna, moze da obidje svet nekoliko puta. Samo sajkaca sto krasi Trampa treba da se mirror-uje u PShop-u. Dobicete pavo osvetljenje i pravi ugao. Samo to.

 7. Александар Хејтер kaže:

  Само да им Веља Илић не ували неку брљу, па после да кења као су му ”нагнали” неку од оваца, ови за разлику од новинара Б92 имају поред себе коферче са нуклеарним шифрама.

 8. Suhi Kruho kaže:

  Ultimatum:
  Diplomko Šljivić</b>
  – Da srpski gazda – domaćin bude u centru pažnje!
  – Da milijarderska trojka svakom Srbi pokloni po jedan milion!
  – Da prve dame predsedničke trojke budu učesnice i dobitnice ordena, medalja i počasne Prve Trube na gudala!
  Povelja:
  Uljezima, stonogama, gmiravcima, crvima i larvama zabraniti da se prenaduvaju!

 9. voya montoya kaže:

  Izgleda da je ovih dana,Putin sišao na drugo mesto,srpske opičenosti…pardon…opčinjenosti.Narcisoidnost traži jače od ove dvojice…

 10. voya montoya kaže:

  Kome li će pripasti Zlatna truba,odlučiće žiri,srpskih trubadura…

 11. Suhi Kruho kaže:

  University of Gutcha: (prvi razred osnovne škole)
  :
  The First Man of Serbia: How do you do?
  The First Lady of Siberia: How do you do?
  The First Man of Alaska: Hello! How are you?
  The First Lady of Bashchetina: Fine, thank you.
  (Nice to meet you. Nice to meet you too. It’s nice to meet you as well.)
  :
  Pa svi milijarderi su školovani do prvog razreda osnovne škole!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *