nazad na vrh

Povodom “Black Friday” prodavnice u Srbiji daju popuste od čak 5% na treći artikl

CELA SRBIJA, 23. novembar 2018, (Njuz) – Prodavnice u Srbiji i ove godine će obeležiti “Black friday” i to specijalnim popustom od čak 5 odsto na treći artikl, saznaje Njuz.

Na ovaj način će prodavnice širom Srbije daju svoj doprinos globalnoj akciji koju karakterišu veliki popusti.

– Važno je da potrošači u Srbiji shvate da prodavci ne misle samo na profit, već da su tu i da im pomognu da uštede novac isto kao što se to rade naše kolege širom sveta – navodi Milan Filipović iz Udruženja trgovaca.

On navodi da treba pohvaliti i kupce u Srbiji, koji su za razliku od potrošača u SAD, nisu pravili bilo kakve incidetne na ulasku u prodavnice.

– Često slušamo kako smo najgori i kako se neke stvari dešavaju samo u Srbiji, ali nisu zabeležene nikakve tuče u prodavnicama i pored fenomenalnog popusta na treći artikl – kaže naš sagovornik i navodi da za sledeće godine spremaju posebno iznenađenje kada će četvrti artikl biti na popustu od neverovatnih 15 odsto, pod uslovom da njegova ukupna vrednost ne prelazi 900 dinara, da se plati u kešu i to sitnim novcem.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Da ste pitali (a niste), dobili bi odgovor da se u Srbiji svaki dan kupuje i jede najjeftiniji hleb u regionu. Da ste samo pitali (a niste) saznali bi da su građani Srbije neki dan mogli da kupe gotovo džabe piliće i banane. Da ste samo pitali (a niste) znali bi da je građanima Srbije, sa ovom vlašću, svaki dan ,,crni petak”, pa im nekakav ,,black Friday” ni ne treba!

    • da ste pitali a niste znali biste da je garderoba i obuca u Srbiji cak i skuplja nego bilo gde u evropi a kvalitet daleko losiji o beloj tehnici da i ne pricamo ako potraje duze nego sto traje garancija masala

      • Nevena,
        U zlatnom dobu Srbije odeća, obuća, pa i bela tehnika, u Srbiji su od zlata, zato toliko i koštaju. A penzioneri, sa novopovećanim penzijama ni ne osećaju da je skupo!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix