njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

23. nov. 2018

Povodom “Black Friday” prodavnice u Srbiji daju popuste od čak 5% na treći artikl

CELA SRBIJA, 23. novembar 2018, (Njuz) – Prodavnice u Srbiji i ove godine će obeležiti “Black friday” i to specijalnim popustom od čak 5 odsto na treći artikl, saznaje Njuz.

Na ovaj način će prodavnice širom Srbije daju svoj doprinos globalnoj akciji koju karakterišu veliki popusti.

– Važno je da potrošači u Srbiji shvate da prodavci ne misle samo na profit, već da su tu i da im pomognu da uštede novac isto kao što se to rade naše kolege širom sveta – navodi Milan Filipović iz Udruženja trgovaca.

On navodi da treba pohvaliti i kupce u Srbiji, koji su za razliku od potrošača u SAD, nisu pravili bilo kakve incidetne na ulasku u prodavnice.

– Često slušamo kako smo najgori i kako se neke stvari dešavaju samo u Srbiji, ali nisu zabeležene nikakve tuče u prodavnicama i pored fenomenalnog popusta na treći artikl – kaže naš sagovornik i navodi da za sledeće godine spremaju posebno iznenađenje kada će četvrti artikl biti na popustu od neverovatnih 15 odsto, pod uslovom da njegova ukupna vrednost ne prelazi 900 dinara, da se plati u kešu i to sitnim novcem.

Marko Dražić

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Da ste pitali (a niste), dobili bi odgovor da se u Srbiji svaki dan kupuje i jede najjeftiniji hleb u regionu. Da ste samo pitali (a niste) saznali bi da su građani Srbije neki dan mogli da kupe gotovo džabe piliće i banane. Da ste samo pitali (a niste) znali bi da je građanima Srbije, sa ovom vlašću, svaki dan ,,crni petak”, pa im nekakav ,,black Friday” ni ne treba!

  1. Nevena kaže:

   da ste pitali a niste znali biste da je garderoba i obuca u Srbiji cak i skuplja nego bilo gde u evropi a kvalitet daleko losiji o beloj tehnici da i ne pricamo ako potraje duze nego sto traje garancija masala

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Nevena,
    U zlatnom dobu Srbije odeća, obuća, pa i bela tehnika, u Srbiji su od zlata, zato toliko i koštaju. A penzioneri, sa novopovećanim penzijama ni ne osećaju da je skupo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *