SAT patrola do Grčke će ubuduće izgledati isto ovako, samo će se iza Alvirovića videti Bugarska
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

22. aug. 2017

Povučene sve SAT patrole do Grčke preko Makedonije

BEOGRAD, 22. avgust 2017, (Njuz) – Vlada Srbije usvojila je Uredbu kojom se povlače sve SAT patrole koje je Mirko Alvirović proteklih godina snimio od Srbije do Grčke preko Makedonije. Ova odluka biće na snazi do daljeg.

Kako se navodi u saopštenju Vlade, apeluje se na građane koji planiraju da krenu put Grčke da ne koriste SAT patrole koje idu preko Makedonije.

– Imamo dokaze o veoma ofanzivnom delovanju u Makedoniji protiv putnika iz Srbije. To znači da na pumpama koje su do sada imale tečni naftni gas, putnicima iz Srbije se govori da ga nema, kao i da se espreso u motelima i restoranima naplaćuje po višim cenama – stoji u upozorenju Vlade i dodaje da ako neko od građana Srbije krene u Grčku preko Makedonije to čini na sopstvenu odgovornost.

Zbog novonastale situacije RTS će u više termina emitovati SAT patrole koje do Grčke vode preko tradicionalno prijateljske Bugarske.

Takođe, Vlada Srbije je izdvojila sredstva da se u što kraćem roku snime nove SAT patrole koje neće ići preko Makedonije.

– Vlada Srbija je već kontaktirala Mirka Alvirovića kako bi se u što kraćem roku snimile dodatne SAT patrole do Grčke, kako one koje idu preko Bugarske, tako i nove koje bi do Jonskog i Egejskog mora vodile preko Albanije – ističe se u saopštenju.

Bane Grković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Ako strani investitori nastave da (ne)plaćaju radnike u Srbiji kao za vreme mandata predhodne vlade, ako PDP nastavi da (ne)raste kao u poslednjih 5 godina, vlada Srbije će morati da donese novu uredbu o prestanku rada svih SAT patrola i njihovoj prekvalifikaciji u patrole čuvanja kontejnera jer je, na tom polju, aktivnost naprednjaka (po njima samima) pokazala zavidne rezultate!

 2. Ja sam kaže:

  A da Tuta Bugarin malo protera mirka kroz cvoje prste i tako nas zanavek osloboti od ovog jednolicnog, antipaticnog, dosadnog…nazovi stucnjaka…sa sve sinom i nadom macurom.

 3. Malo mnogo kaže:

  A da protera SAT patrolu preko Prokletija,pošto smo navikli da idemo zaobilazno,i kome posle da se javi za spomenicu (albansku).

 4. scoby kaže:

  Vlada Srbije u borbi protiv last minit aranžmana…

 5. zivorad stankovic kaže:

  Idemo preko Albanije

 6. Dimče Trajkoski kaže:

  Ako nastavimo ovako, neće nam više ostati nijedan prijatelj, osim istorijski prijateljske Bugarske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *