njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

11. sep. 2013

Poznata holivudska glumica traži dublerku za golišave scene u privatnom porniću

Glumica kaže da se nikada nije skidala pred kamerama, pa nema nameru ni u kućnom videu

LOS ANĐELES, 11. septembar 2013, (Njuz) – Džesika Marfi, poznata američka glumica, rešila je da nađe dublerku za privatni pornić kojim želi da spasi poljuljanu karijeru, saznaje Njuz.

Četrdesetpetogodišnja glumica je pala u zaborav nakon nekoliko filmova koji su loše prošli i kod publike i kod kritike, pa smatra da će privatnim porno snimkom uspeti da na sebe skrene pažnju javnosti i producenata.

– Dublerka mi je potrebna samo za golišave scene. Sve ostalo ću odraditi sama. Nikada se nisam skidala pred kamerama, pa nemam nameru ni sada. Mogu da budem seksi i da zavodljivo glumim, ali se u filmu nikada neću pojaviti potpuno naga – objasnila je Džesika.

– Ja sam sada ozbiljna žena, majka dvoje dece, i ne želim da njima sutra bude neprijatno i da ih neko proziva kako im se majka pojavljivala gola u privatnom snimku – rekla je glumica.

Džesika je napomenula da bez dublerke nikada ne bi pristala da snimi privatni pornić i da ne može da razume glumice koje su karijeru gradile na golotinji.

Soko Sokolović

 1. Milford kaže:

  Isfolirana propala glumica!

 2. zexx kaže:

  Àko joj treba i dilber za ulogu,tu sam.
  Al samo za golisave scene.Ako budemo radili zajedno netreba joj i dublerka,moja gluma ucinice je neprepoznatljivom ;).

  Sifra: Dilber za dublerke69

 3. aleksandar kaže:

  cuo sam (ali zaista, iz predostroznosti nisam pogled'o) da bi i suzani mancic bilo bolje da je angazovala bilo koga drugog

 4. Tagore kaže:

  Za ovu ulogu ja predlažem lojavog kralja Miloja.
  Em je tvrda kultura, em miriše na krčkani kupus prve trube Guče !!!

  ”Leskovčanka Martina Trajković (19), koja je nedavno oborila rekord u brzom ispijanju piva u Zrenjaninu, nikada nije pišala u gaće, a za takmičenja se sprema po dva dana uz pomoć drugara koji su joj zapušili sve ušne školjke i preostale rupe.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *