njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. maj. 2012

Poznati bračni par rešio da detalje razvoda sačuva od javnosti

Poznati par ni detalje venčanja nije želeo da podeli sa medijima

BEOGRAD, 17. maj 2012, (Njuz) – Poznati bračni par D.N. i A.N. povukao je neuobičajen potez odlukom da sve detalje vezane za njihov razvod sačuva daleko od očiju javnosti. Mediji već danima neuspešno pokušavaju da pronađu pravi uzrok ovog, kada su u pitanju javne ličnosti u Srbiji, nesvakidašnjeg poteza.

Ovaj bračni par od samog početka veze prate brojne kontroverze. Javnost je o braku pevačice A.N. i glumca D.N. znala jako malo jer su uporno, uprkos insistiranju novinara, odbijali da pričaju o privatnom životu. Poznato je samo da su se venčali pre 7 godina, bez prisustva novinara i fotografa najtiražnijih magazina, kao i da imaju ćerku čije fotografije do sada nisu nigde objavljene.

Nedavno je A.N. dodatno pogoršala odnos ovog para sa novinarima tvrdoglavim odbijanjem da da intervju povodom smrti dede za koga je bila jako vezana. Tokom svih godina karijere i braka,uprkos pritisku kojem su bili izloženi, i A.N. i D.N. smatrali su da im za uspeh u karijeri nisu potrebni tračevi i skandali već da će njihov kvalitet isplivati na površinu. Iako je prekid braka bio njihova velika šansa da povrate nekadašnju popularnost oni su ostali dosledni svojim stavovima kada je odnos sa medijima u pitanju.

Gorčin Stojanović, poznati reditelj i analitičar brakova javnih ličnosti, smatra da je ovaj potez, sada već bivših bračnih drugova, siguran put ka anonimnosti.

-U dosadašnoj karijeri retko sam nailazio na ovakve supružnike. Bilo ih je toliko da se mogu nabrojati na prste jedne ruke, a koliko je skrivanje intime bilo loše za njihove karijere govori to što čak ni ja više ne mogu da se setim čime su se bavili, a o imenima da ne pričam. Skrivanje veze, pa čak i venčanje bez medija, se može donekle opravdati njihovim neiskustvom u ovom poslu, ali sprečavanje javnosti da dođe do nekih škakljivih detalja i prljavog veša iz njihovog života je, slobodno mogu da kažem, sulud potez. Nadam se da će mladi ljudi, koji su sada na početku karijere, naučiti nešto iz njihovog primera i shvatiti da se ne postaje poznat samo zato što imaš neki kvalitet ili talenat – upozorava Stojanović.

Soko Sokolović

 1. Sofija kaže:

  odavno nije bilo Gorčina :)

  genijalni ste kao i obično :D

  1. mirko kaže:

   Gorčin Stojanović,poznati reditelj i analitičar brakova javnih ličnosti..,sjajno!Gorčin do pobede!

 2. celtic kaže:

  Uredništvo, recite nam ime kćerke, da imamo šta da jedemo za ručak….

  1. Nataša kaže:

   Tea, Lea, Lara, Sara….Eleonora,Ema,Ena,Ela…..tako nešto :)

 3. Tetka kaže:

  Ау, ако не кажете који су, нећу моћи да спавам! Ма, ни да једем :) :)

  1. celtic kaže:

   Evo, već 2,5 sata ti uredništvo ne da san ni večeru ;-)

 4. Nataša kaže:

  Kakva drskost! Kriju se od očiju javnosti….Pa moja baba se ubi od dosade sad kad na programu nema ni Farme ni Velikog brata, a već se dugo niko nije ni razvodio…Ne smem ni da joj kažem šta sam pročitala ovde, pojela bi se od muke :)

 5. Aleksandar kaže:

  Ето како изопачених људи има, срећом па су ту људи као Горчин да усмере младост ове земље на прави пут.

 6. ella ella kaže:

  ma ovo su oni isti sto nisu htjeli da sliku svoje bebe stare 2,5 min prodaju poznatom časopisu, d..rad jedna neotesana bezobrazna nafurana pompezna snobovska. misle da su iznad nas obicnih smrtnika, pa mi nismo dostojni da znamo nesto o njihovom zivotu.

  1. Nataša kaže:

   I nijednom nisu dali intervju za Stori i Gloriju pod nekim originalnim naslovom tipa “Uloga roditelja – naša najvažnija uloga”, “Uživamo u presvlačenju pelena”……A sada su nas uskratili i za “Kraj naše bajkovite bračne idile” i “Trudićemo se da našu ćerku zaštitimo od svega”……Mislim, stvarno :)

 7. Aleks kaže:

  Pozdravlja Vas Ivan Klajn iz onog drugog članka i poručuje da detalji nisu “vezani za” njihov razvod, već “u vezi sa” njihovim razvodom. Mada, ako nastavite da koristite pogrešnu formu, može biti da će Klajn popustiti i pristati da ista postane pravilo.

  1. urednistvo kaže:

   Jer stvarno tako treba?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *