nazad na vrh

Poznati bračni par rešio da detalje razvoda sačuva od javnosti

Poznati par ni detalje venčanja nije želeo da podeli sa medijima

BEOGRAD, 17. maj 2012, (Njuz) – Poznati bračni par D.N. i A.N. povukao je neuobičajen potez odlukom da sve detalje vezane za njihov razvod sačuva daleko od očiju javnosti. Mediji već danima neuspešno pokušavaju da pronađu pravi uzrok ovog, kada su u pitanju javne ličnosti u Srbiji, nesvakidašnjeg poteza.

Ovaj bračni par od samog početka veze prate brojne kontroverze. Javnost je o braku pevačice A.N. i glumca D.N. znala jako malo jer su uporno, uprkos insistiranju novinara, odbijali da pričaju o privatnom životu. Poznato je samo da su se venčali pre 7 godina, bez prisustva novinara i fotografa najtiražnijih magazina, kao i da imaju ćerku čije fotografije do sada nisu nigde objavljene.

Nedavno je A.N. dodatno pogoršala odnos ovog para sa novinarima tvrdoglavim odbijanjem da da intervju povodom smrti dede za koga je bila jako vezana. Tokom svih godina karijere i braka,uprkos pritisku kojem su bili izloženi, i A.N. i D.N. smatrali su da im za uspeh u karijeri nisu potrebni tračevi i skandali već da će njihov kvalitet isplivati na površinu. Iako je prekid braka bio njihova velika šansa da povrate nekadašnju popularnost oni su ostali dosledni svojim stavovima kada je odnos sa medijima u pitanju.

Gorčin Stojanović, poznati reditelj i analitičar brakova javnih ličnosti, smatra da je ovaj potez, sada već bivših bračnih drugova, siguran put ka anonimnosti.

-U dosadašnoj karijeri retko sam nailazio na ovakve supružnike. Bilo ih je toliko da se mogu nabrojati na prste jedne ruke, a koliko je skrivanje intime bilo loše za njihove karijere govori to što čak ni ja više ne mogu da se setim čime su se bavili, a o imenima da ne pričam. Skrivanje veze, pa čak i venčanje bez medija, se može donekle opravdati njihovim neiskustvom u ovom poslu, ali sprečavanje javnosti da dođe do nekih škakljivih detalja i prljavog veša iz njihovog života je, slobodno mogu da kažem, sulud potez. Nadam se da će mladi ljudi, koji su sada na početku karijere, naučiti nešto iz njihovog primera i shvatiti da se ne postaje poznat samo zato što imaš neki kvalitet ili talenat – upozorava Stojanović.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. odavno nije bilo Gorčina :)

  genijalni ste kao i obično :D

 2. Uredništvo, recite nam ime kćerke, da imamo šta da jedemo za ručak….

 3. Ау, ако не кажете који су, нећу моћи да спавам! Ма, ни да једем :) :)

 4. Kakva drskost! Kriju se od očiju javnosti….Pa moja baba se ubi od dosade sad kad na programu nema ni Farme ni Velikog brata, a već se dugo niko nije ni razvodio…Ne smem ni da joj kažem šta sam pročitala ovde, pojela bi se od muke :)

 5. Ето како изопачених људи има, срећом па су ту људи као Горчин да усмере младост ове земље на прави пут.

 6. ma ovo su oni isti sto nisu htjeli da sliku svoje bebe stare 2,5 min prodaju poznatom časopisu, d..rad jedna neotesana bezobrazna nafurana pompezna snobovska. misle da su iznad nas obicnih smrtnika, pa mi nismo dostojni da znamo nesto o njihovom zivotu.

  • I nijednom nisu dali intervju za Stori i Gloriju pod nekim originalnim naslovom tipa “Uloga roditelja – naša najvažnija uloga”, “Uživamo u presvlačenju pelena”……A sada su nas uskratili i za “Kraj naše bajkovite bračne idile” i “Trudićemo se da našu ćerku zaštitimo od svega”……Mislim, stvarno :)

 7. Pozdravlja Vas Ivan Klajn iz onog drugog članka i poručuje da detalji nisu “vezani za” njihov razvod, već “u vezi sa” njihovim razvodom. Mada, ako nastavite da koristite pogrešnu formu, može biti da će Klajn popustiti i pristati da ista postane pravilo.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix