njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. jun. 2012

Poznati holivudski par usvaja dete iz Amerike

U agencije za usvajanje bili začuđeni zašto žele dete iz Amerike pored toliko mališana iz Kenije

LOS ANĐELES, 22. jun 2012, (Njuz) – Poznati holivudski par planira da usvoji dete iz Amerike, otkrio je ekskluzivno za Njuz izvor blizak paru.

Ipak, naš izvor još uvek ne može da nam kaže o kom paru je reč, ali nam je otkrio sve detalje oko usvajanja.

– Ovo je presedan da neki holivudski par odluči da usvoji dete iz Amerike i to dete koje čak nije ni afro-američko, kao ni Latino. Bebu su na usvajanje dali njeni roditelji Džon i Dejzi, jer su oni maloletni i ne mogu da se staraju o njoj – otkriva naš izvor.

On dodaje da poznati par nema većih problema oko usvajanja, osim da su u agenciji za usvajanje bili vrlo začuđenji zbog njihove odluke i pomalo dosadni sa pitanjima „da li su sigurni da žele baš to dete pored toliko dece iz Kenije, ili preslatkog mališana iz Laosa“ kao i „da li shvataju da je ova beba bela, i da su joj roditelji Amerikanaci“.

– Ovaj par ne želi da prekrsti dete i da mu neko neobično ime, poput Roza Vivi, Mandarina i slično, već im se sviđa ime koje su mu dali njegovi biološki roditelji, a koje je tipično američko ime – dodaje naš izvor.

Ipak, poznati par se boji da ceo čin usvajanja američkog deteta ne bude shvaćen kao provokacija Holivudu, pa su rešili da ipak obave neke tradicionalne stvari u svetu slavnih – budući otac je istetovirao ime deteta na podlaktici, a majka već kreira liniju bebi odeće koja će se zvati po njenom budućem detetu. Takođe, Njuz otkriva da je par svom budućem detetu kupio i zvezdu iz sazvežđa Vage, kao i jedno omanje ostrvo u Tihom okeanu.

Iako naš izvor za sada ne može da nam otkrije o kom paru je reč, pretpostavljamo da će bebu usvojiti Tom Kruz i Kejti Holms, ili Bred Pit i Andželina Žoli, možda Ben Aflek i Dženifer Garner, a nije isključeno ni Harison Ford i Kalisa Flokhart, jer je naš sagovornik blizak sa svim ovim parovima.

Naš izvor nam je za kraj poverio da slavni par razmišlja i o tome da usvoji i bebine roditelje, Džona i Dejzi jer „iako ovim ne bi bio oboren rekord o broju usvojene dece u nekoj holivudskoj porodici, bio bi postavljen nov rekord o broju usvojene američke dece, a to nije mala stvar u Holivudu“.

Jasmina Gavrilov

 1. Tkoma kaže:

  Ne mogu da verujem,pa kakav je ovo bezobrazluk?! Omanje ostrvo u Tihom okeanu??? Dete nije iz Amerike??? Proterajte to iz Holivuda!!! Bruka i sramota!!! Još imaju obraza da kažu da su iz Holivuda?!

 2. celtic kaže:

  Mene brine što se kod nas djeca ne usvajaju, jer neki pokvareni roditelji, nažalost, nisu bili sterilni, a djecu sad odgajaju lovom. Novi slogan: ‘Plodnost prema zaslugama!’

  1. trabant kaže:

   Istina.Ma ako hoćeš auto da imaš-izvoli prijatelju pa prvo polaži vozački.A dete može svaki gilipter da ima bez ikakvog uverenja da je sposoban za to.

   1. celtic kaže:

    Lady Trabant (nespojiva sintagma, ali ne znam ti ime), roditelj je nebitan, bitan je staratelj, koji te trpi, voli, pazi, tješi, uči i pomaže.

    1. trabant kaže:

     Pa lepo si ti to zamislio,jedan ga donese na svet a drugi podobniji ga vaspitava,samo što se to u ovoj zemlji baš i ne dešava.Deca ostaju sa biološkim roditeljima i u slučaju kada ovi ni o sebi ne mogu da se staraju,zlostavljana i zapostavljana.A o proceduri usvajanja neću ni da pričam,nemoguća misija…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *