Poznati lekar kaže da je odjednom shvatio da se nalazi na Pinku
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

31. jan. 2018

Poznati lekar napustio studio Pinka kad je shvatio da je u studiju Pinka

BEOGRAD, 31. januar 2018, (Njuz) – Specijalista opšte hirurgije i pomoćnik direktora KBC Dragiša Mišović dr Moma Jakovljević napustio je gostovanje na televiziji Pink čim je shvatio da gostuje u emisiji televizije Pink.

Dr Jakovljević kaže da mu se ovako nešto nikada nije desilo u profesionalnoj karijeri i da mu je trebalo čitavih 20 minuta da shvati da se nalazi u studiju televizije Pink.

– Ovako nešto može svakome da se desi, u jednom trenutku najnormalnije gostujete na televiziji a već u sledećem ta televizija je TV Pink, napominje dr Jakovljević – Iako se radi o jutarnjem programu a ja sam radio treću smenu, ipak ne postoji dovoljno dobro opravdanje za to što sam se obreo na televiziji Pink. Ubuduće ću sigurno biti pažljiviji i truditi se da gostujem na televizijama koje sigurno nisu Pink – kaže poznati hirurg.

Stručnjaci se slažu da je ponekad teško uočiti znake da se nalazite u studiju televizije Pink i da nešto pričate pred kamerama i da se to emituje na nekom od mnogobrojnih Pinkovih kanala.

– Sve može da deluje bezazleno, i onda počnete da uočavate čudne znake – pored vas je Sarapa, studio u kom se nalazite je rozikast, a gost pored vas je stručnjak za komunikaciju sa vanzemaljskim bićima. Međutim u tom trenutku je već kasno – kaže naš poznati voditelj koji je i sam često bio žrtva gostovanja na televiziji Pink Vanja Bulić.

Viktor Marković

  1. Svejk kaže:

    Tako i mnogi tek posle završenog fakulteta shvate da je bolje da ne gledaju u prazan tanjir nego da odu u inostranstvo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *