njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. jul. 2013

Poznati paparaco tužio anonimnu pevačicu zbog uznemiravanja

...

BEOGRAD, 5. jul 2013, (Njuz) – Poznati beogradski paparaco Milan Jerković Fleš podneo je danas tužbu protiv izvesne Ivane Marić (23) iz Lazarevca, tvrdeći da ga ova devojka, koja za sebe tvrdi da je pevačica, već duže vreme prati i uznemirava.

– Sve je počelo kada sam na jednom beogradskom splavu slučajno uslikao Ivanu i njeno društvo, a urednik tabloida za koji radim je greškom pustio tu fotku, misleći da se radi o onoj novoj zvezdi Granda. Od toga dana nemam mira, ta devojčura me prati u stopu i iskače mi ispred objektiva gde god da se pojavim i zahteva da je fotografišem. Više puta sam je zamolio da me ostavi na miru, ali ona ne odustaje – priča Fleš.

Poznati paparaco tvrdi da mu je anonimna pevačica nudila i novac za par eksluzivnih fotografija, ali da je on to odbio, misleći da će ona tada konačno odustati.

– Naprotiv, situacija je svakim danom sve gora. Čim izadjem iz svog dvorišta Ivana me prati svojim automobilom, naginje se kroz prozor, prolazi kroz crveno svetlo. Na ulici trči za mnom, montira se, pući usne i pravi razne druge ludorije. Počela je i da mi uznemirava porodicu, prati nas na pijacu, u „Maksi“, u obdanište, a preksinoć se toliko napila da mi je dva puta pala pravo pred točkove. Ja razumem da mi poznate ličnosti nemamo pravo na privatnost kao obični građani, ali ovo je već prevršilo svaku meru – kaže Jerković, dodajući da u poslednje vreme na ulicu ne izlazi bez tamnih naočara i perike, ali da ga Ivana uvek nekako prepozna.

– Već tri puta sam menjao marku fotoaparata koji koristim, ali uzalud, ona me nepogrešivo otkrije. Počinjem da verujem da Ivana ima dojave o mom kretanju i ozbiljno razmišljam da angažujem telohranitelje – kaže ovaj paparaco.

Odgovarajući na Jerkovićeve optužbe Ivana je za Njuz kratko rekla da je slikanje za tabloide deo njenog posla i poručila mu da ako ne može da izdrži pritisak paparaco zanata „pod hitno treba da promeni profesiju“.

Bojan Ljubenović

 1. aleksandar kaže:

  Ivana, prijavi ga da te je tri dana drzao zakljucanu
  i silovao te po sopstvenom nahodjenju!

  To ce ga nauciti pameti!

 2. Tagore kaže:

  Hop-là !
  Nađeni srpski fosili stari 780.000 godina ”okolo” Bora i zaječarskog porodilišta brojne novorođene dece, tamo negde kraj Knjaževca, gde se istom brzinom i knjaževačka deca rađaju.

  Tajni srpski fosili stari 780.000 godina leže od Crnoga Vrha do Bele Vinče, što je i dokaz da cela Srbija, (bez naših samoodvezanih pokrajina), leži po zlatu.

  Paparaco, dođi da slikaš moju Srbiju – majku, pa privatizacijom delimo zaradu:
  http://www.youtube.com/watch?v=aQhKqlOccHE

 3. retroaktivno kaže:

  uh, kako je ovo jako! bravo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *