Prase patilo za nekim srećnijim vremenima
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

29. nov. 2017

Prase jugonostalgičar izvršilo samoubistvo zbog 29. novembra

BOLJEVAC, 29. novembar 2017, (Njuz) – Najpoznatije prase jugonostalgičar, Žika iz Boljevaca, izvršilo je danas samoubistvo jer, kako je naveo u oproštajnoj poruci, nije mogao da preživi još jedan 29. novembar.

Svinje koje su ga malo duže poznavale kažu da je Žika godinama patio od depresije zbog toga što mu, kao svakom pravom prasetu, niko nije okončao život na Dan republike.

– Bilo je pitanje vremena kada će Žika dići papak na sebe. On je dugo patio za Jugoslavijom jer je odrastao na pričama da svaka prava svinja nikada ne doživi 30. novembar i da su sve one koje dočekaju taj datum obične šonje. Čak i kada je prestalo obeležavanje nekadašnjeg Dana republike Žika nije gubio nadu da će ga se neki jugonostalgičar setiti i da će završiti u nečijem tanjiru – objasnio je Cvetko, svinja sa kojom je Žika proveo posledje dane u svinjcu.

– Kada je jutros shvatio da će mu današnji dan biti kao i bilo koji drugi dan u godini rekao je da želi da bude sam i da ide da rovari po blatu, da bi se smirio. Međutim, kada se nije vratio ni posle par sati, shvatili smo da se nešto desilo. Baš mi je žao zbog toga što je završio na ovaj način, bio je stvarno svinja za primer, zaslužio je da neko od njega napravi barem slaninu ili kobasicu – rekao je Cvetko.

On je dodao da se nada da je Žika poslednja žrtva jugonostalgije.

– Vreme je da svinje prestanu da žive u prošlosti, da shvate da su došla neka nova vremena, da su stvorene nove države i da shvate da sada moraju da planiraju svoju budućnost u skladu sa novim državnim praznicima – zaključio je Cvetko.

Soko Sokolović

 1. Радојица kaže:

  Како без прошлости у нова времена?
  Кад … све је исто, само ЊЕГА ЈБТ нема!
  И још комшија кад Арсена пусти,
  О младости, о младости…!
  (#маштајапричамдајмижилет)

 2. Aleksandar Hejter kaže:

  I ja sam čuo za to samoubistvo, samo su to bile očigledno glasine, spominjali su Hag, sad vidim da je Boljevac u pitanju..

 3. Ja sam kaže:

  Idu nova vremena.
  Ćurke, čuvajte se!

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Eto šta ti je život. Da je sačekao još samo malo odveo bi ga Tenis u Njemačku!

  1. peric kaže:

   Od smeha mi suze mi podjose..

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.