nazad na vrh

Prasići se nadaju epidemiji tokom sezone slava

CELA SRBIJA, 23. oktobar 2020, (Njuz) – Veliki broj prasića širom Srbije ovih dana pomno prati epidemiološku situaciju u zemlji, saznaje Njuz.

Prasići navode da se nadaju nastavku epidemije tokom sezone slava, kao i da im trenutno stanje daje razloge za optimizam.

– Iz našeg ugla gledano situacija je jako dobra i razvija se u željenom pravcu, ali ne smemo da se opustimo. Apsolutno podržavamo sve mere socijalnog distanciranja i zabrane okupljanja dok traje sezona slava. Apelujemo na ljude da ovaj virus shvate krajnje ozbiljno. Ima vremena za druženja kada prođu slave i dođe lepo vreme – izjavio je za Njuz Žika, prase iz Gornje Trešnjevice i dodaje da nikako ne smemo da  zaboravimo na to da je zdravlje najvaznije i da nije vreme za hedonizam.

– Takođe, postoje brojne studije koje upucuju na to da konzumiranje prasetine povoljno utice na razvoj virusa u organizmu – navodi naš sagovornik.

– Svesni smo da epidemija neće trajati večno, ali je važno da se njen kraj prolongira barem dok ne prođe Sveti Jovan. Rad i postupci pojedinih članova Kriznog štaba daju nam razlog za optimizam i ulivaju nadu da će prasići ovu slavsku sezonu uspeti da preguraju uz minimalne gubitke – reklo je ovo prase.

Žika je dodao i da će naredne dve nedelje biti ključne za razvoj epidemije tokom slavskog perioda.
Soko Sokolović
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Od samog početka ove pošasti mnogi, stručnjaci i polustručnjaci, tvrde da će jedino svinje od svega imati koristi!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix