njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. okt. 2020

Prasići se nadaju epidemiji tokom sezone slava

CELA SRBIJA, 23. oktobar 2020, (Njuz) – Veliki broj prasića širom Srbije ovih dana pomno prati epidemiološku situaciju u zemlji, saznaje Njuz.

Prasići navode da se nadaju nastavku epidemije tokom sezone slava, kao i da im trenutno stanje daje razloge za optimizam.

– Iz našeg ugla gledano situacija je jako dobra i razvija se u željenom pravcu, ali ne smemo da se opustimo. Apsolutno podržavamo sve mere socijalnog distanciranja i zabrane okupljanja dok traje sezona slava. Apelujemo na ljude da ovaj virus shvate krajnje ozbiljno. Ima vremena za druženja kada prođu slave i dođe lepo vreme – izjavio je za Njuz Žika, prase iz Gornje Trešnjevice i dodaje da nikako ne smemo da  zaboravimo na to da je zdravlje najvaznije i da nije vreme za hedonizam.

– Takođe, postoje brojne studije koje upucuju na to da konzumiranje prasetine povoljno utice na razvoj virusa u organizmu – navodi naš sagovornik.

– Svesni smo da epidemija neće trajati večno, ali je važno da se njen kraj prolongira barem dok ne prođe Sveti Jovan. Rad i postupci pojedinih članova Kriznog štaba daju nam razlog za optimizam i ulivaju nadu da će prasići ovu slavsku sezonu uspeti da preguraju uz minimalne gubitke – reklo je ovo prase.

Žika je dodao i da će naredne dve nedelje biti ključne za razvoj epidemije tokom slavskog perioda.
Soko Sokolović
 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Od samog početka ove pošasti mnogi, stručnjaci i polustručnjaci, tvrde da će jedino svinje od svega imati koristi!

  1. Радојица kaže:

   Свиње и људождери.

  2. voya montoya kaže:

   …Njih tek ceka africka kuga…!! Eventualno , i dvonozne-papkare…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *