njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

31. okt. 2013

Prebio gataru jer mu je predvidela da će biti uhapšen zbog nasilničkog ponašanja

Gatara izbacila čoveka iz takta

VALJEVO, 31. oktobar 2013, (Njuz) – Goran Tanasković, samostalni preduzetnik iz Valjeva, priveden je danas u policiju nakon što ga je gatara S.M. prijavila da ju je pretukao.

Tanasković, koji je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, u izjavi za Njuz kaže kako ga je iziritiralo gatarino predviđanje da bi uskoro mogao biti uhapšen zbog nekog nasilničkog ponašanja, ali da nije znala tačno da mu kaže kojeg.

– Nije istina da sam je pretukao. Nikad nikoga nisam, niti ću. Jesam joj možda udario par šamara, ali kako biste vi reagovali da vam neko kaže da ćete u veoma bliskoj budućnosti postati nasilan, svakako da biste branili svoju čast – rekao je za Njuz Tanasković i dodao kako ne namerava više da koristiti usluge ove, kako je rekao, “prevarantkinje”.

Povodom ovog slučaja, pitali smo gataru S.M. da li ju je Tanasković zaista tukao ili udario samo par šamara kako tvrdi, ali je ona odbila da da intervju tvrdeći da je još u šoku jer ni u ludilu nije mogla da predvidi da će joj se ovako nešto dogoditi.

Miroslav Vujović

 1. Polovni Buntovnik kaže:

  Izbaksuzirala ga!

 2. Mickey kaže:

  Navukla ga ko majmuna!

 3. Арса kaže:

  Први пут кад сам видео наслов, помислио сам да се ради о разочараном рокенрол музичару и текстописцу. Наиме, прочитао сам “Пребио гитару…” :-)

 4. Nenad kaže:

  ni u ludilu nije mogla da predvidi da će joj se ovako nešto dogoditi.

  e jeste carevi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *