nazad na vrh

Predsednik opštine Brus tužio devojku za seksualno uznemiravanje jer mu nije odgovorila na 15.000 poruka

Jutka se nada da će njegov primer pokrenuti veliku akciju "Ja takođeeeeee"

BRUS, 16. mart 2018, (Njuz) – Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić podneo je danas krivičnu prijavu za seksualno uznemiravanje protiv svoje bivše sekretarice Marije Lukić, jer mu, prema njegovim rečima, u poslednje dve godine nije odgovorila na oko 15.000 SMS poruka.

On napominje da je ovo uznemiravanje počelo još pre dve godine kada je joj je na razgovoru za posao spustio ruku na koleno, na šta je ona ustala i rekla da ne može tako da se ponaša, a da je ono nastavljeno i narednih dana kada je počeo da joj šalje SMS poruke, od kojih su mnoge ostale bez odgovora.

– Trudio sam se da budem nežan i romantičan, davao sam joj silne komplimente, govorio joj da je ljubkam i volkam, ali ona je sve vreme bila zvanična i hladna. Pokušao sam da joj još više skrenem pažnju, pa sam počeo da pišem reči poput “volimmmm, želimmmmmmm, cmokkkkkk, najjjjjjviseee, ali iz nekog razloga mi ni to nije pomoglo, tako da sam nastavio da budem žrtva njenog ignorisanja – otkriva prvi čovek Brusa.

On napominje da se nada da će njegov primer pokrenuti lavinu i da će mnogi drugi muškarci na važnim funkcijama, koji su takođe žrtve odbijanja i ignorisanja devojaka koje su kod njih zaposlene, progovoriti i skrenuti pažnju javnosti na ovaj ozbiljan problem.

– Nije sramota biti žrtva seksualnog ignorisanja i nadam se da je ovo početak jedne akcije, koja bi mogla da se nazove “Ja takođeeeeeeee”. – kaže Jeličić.

Marko Dražić

 1. Ovog čoveka očekuje svetla budućnost u predizbornim aktivnostima velikog naprednog pokreta!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Ovaku facu kao što je Jutka eventualno mama može da volka. Pa majka, kada su joj posle porođaja pokazali malog Jutku, je pitala jel može ovo da se vrati.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Predsednik navedene opštine treba da bude ponosan na sebe jer će ga staviti u Srpsku knjigu rekorda zbog velikog iskustva u ovim i sličnim, za ovu vlast važnim stvarima koje nisu spomenute u članku zbog nedostatka prostora.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Na-gra-brusio ga…!!! Kad ga potkaci Veliki postovalac zena…? Ili ce od(brusiti) javnosti : Ne dam Jutku !!! E ne dam…!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Unapređeni šešeljoidi će ga izbaciti iz svoje sekte UKOLIKO SE OPTUŽBE DOKAŽU! Već zamišljam kako u svojim belim mantilićima sa štandova (na kojima piše: nisam ginekolog, ali mogu pogledati) , obigravaju oko napadnutih žena…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Ali, sto drzi zastavu Slovenije u officeu…?? E to ce mu doci glavudze…!!! On bi i po Regionu…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix