njuz-autor

AUTOR: urednistvo

08. jan. 2024

Predsednik položajnik na svim televizijama

BEOGRAD, 8. januar 2024, (Njuz) – Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić prvi je muškarac koji je na jučerašnji dan ušao na sve nacionalne televizije, čime je postao položajnik svih emitera.

Vidno raspoložen, čestitao je Božić domaćinima i građanima i istakao kako nije očekivao da će mu biti priređena ovolika čast, ali i da mu je posebno krivo što nije uspeo da bude položajnik i na N1.

– Verujem da će i za ovo reći da je dogovoreno, Vučić namestio Božić, Vučić ovo, Vučić ono. Gospodo, ne radi se tako. Ja sam rano ustao na ovaj predivan praznik i znao sam gde ću sve biti položajnik. Mogli su me pozvati, bio bih i kod njih.

Iz televizija nisu krili oduševljenje.

– Hvala predsedniku što je prvo došao kod nas, a običaji nalažu da će nam donositi sreću cele godine – stoji u zajedničkom saopštenju urednika televizija Pink, Happy, Prva i B92, kao i RTS.

Predsednik je prilikom paljenja badnjaka u svom stilu rekao tradicionalnu Božićnu čestitku “Kol’ko žara, tol’ko rejtinga, kol’ko pepela tol’ko investicija. Živela Srbija!”.

Nakon paljenja badnjaka, predsednik je u svim česnicama pronašao paricu, što takođe nije zabeleženo do sada u medijima.

Analitičari kažu da se položajnik u našim krajevima dogovara unapred, pa ovakav sled događaja i nije neko veliko iznenađenje, osim u slučaju TV Happy, gde je doktor Nestorović bio viđen kao položajnik. Milomir Marić je za Njuz rekao da to što je Vučić položajnik, ne znači da će Nestorović imati manje minuta u njihovoj programskoj šemi.

– U dogovoru sa našim položajnikom, doktor Nestorović će ove godine provoditi i više vremena nego pre. Budite bez brige – zaključio je Marić.

Uroš Bogdanović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *