njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. mar. 2012

Predsednik Tadić svečano otvorio šest novih predizbornih lokacija

Predsednik Srbije ocenio da su nove predizborne lokacije veliki potencijal Srbije

BEOGRAD, 26. mart 2012, (Njuz) – Predsednik Srbije Boris Tadić, tokom jučerašnjeg dana svečano je otvorio šest potpuno novih predizbornih lokacija.

Nakon što je obišao nove lokacije u Rakovcu, Brezjaku, Bresnici, Rujevcu, Pambukovici i Kladušnici, predsednik je najavio da nije daleko dan kada će Srbija biti “išpartana novim predizbornim lokacijama koje će stare poslati u istoriju”.

Tadić je u izjavi novinarima, prilikom fotografisanja, rekao kako veruje da će država uskoro biti u prilici da subvencioniše otvaranje novih predizbornih lokacija koje će doprineti njegovom direktnijem i jasnijem obraćanju biračima, ali da je pre toga neophodno promeniti ustaljeno očekivanje građana da će im političari pred svake izbore “doći na noge”.

– Naši građani moraju sami da preduzmu inicijativu i da nas zovu ukoliko žele da čuju šta smo sve spremni da im obezbedimo nakon izbora. Ovakve, do sada neotkrivene, predizborne lokacije su suvo zlato za svaku kampanju, ali čak ni mi fizički ne možemo da stignemo sve da obiđemo i zato apelujem na građane da nam šalju svoje predloge i sugestije za nove lokacije – poručio je Tadić.

– Nove predizborne lokacije su veliki potencijal naše zemlje. Ovi izbori će doći i proći, ali predizborne lokacije će ostati i za neke naredne. Tačno je da su danas ovo lokacije za kraće mitinge, ali već na sledećim izborima može da se desi da kampanja krene baš sa neke od njih – rekao je Tadić.

– Mi smo pred izbore postavili jasan cilj, a to je da u narednih mesec dana postanemo lideri u regionu kada je u pitanju otvaranje novih predizbornih lokacija i građanima možemo da obećamo da ćemo ispuniti ono što smo zacrtali – istakao je predsednik Tadić.

Soko Sokolović

 1. celtic kaže:

  Pravda za fotografisanje!

 2. ariela kaže:

  Evo moj kolega predlaze selo “Mojmilovo”…kaze da je to odlicno perspektivno mesto za svakog ko ima sta da kaze i predlozi…

 3. Aleksa kaže:

  Konacno da i mi u necemu postanemo “lider u regionu”. I do sada se pisalo da je Srbija “lider u regionu” ali niko nije mogao da shvati u cemu smo mi to “lider u regionu”.
  Narocito kad se ima u vidu da to tvrdi i Hrvatska, koja je bar dobila verbalnu potvrdu od Hilari K. Mada ni ona nije objasnila u cemu se sastoji to liderstvo.

 4. Pera Detlić kaže:

  Eeeee, sad ste nahebali. Ima Mladja da vas prijavi RRA, i da podnese krivičnu prijavu protiv vas zbog kršenja izbornih propisa. Sramota je da samo o Tadiću pišete, i to sa sve slikom na naslovnoj strani, a Mladjinih uspeha nigde. Samo da znate da Srbija sigurno ne bi bila tu gde jeste da nije bilo njega :P

 5. himalajac kaže:

  a kada ce poceti otvaranje novih predizbornih lokacija u inostranstvu?

  1. landarina kaže:

   ako ciljaš na Mojmilovo to i nije neko inostranstvo, jer nam je naše i blisko, a opet i jeste inostranstvo, u slučaju da na ovaj sajt nabasa neko iz EU, tako da… predizborna mesta su svuda gde nam je srce a srce nam je svuda gde su nam Srbi a i nije, u slučaju da naiđe neko iz EU….

 6. Арса kaže:

  Видео сам да неки коментари садрже цитате из “Индексовог радио позоришта” од пре две деценије (поготово из славне радио епизоде “Посеро '90”). У складу са тим, и ја сам запамтио имена неких села која су још тад препозната као одлични кандидати за отварање нових бирачких места: Доње мокриште, Мали прчиловац и Велико изметарево.
  :-)

  1. deda Stavra kaže:

   Pravda za Indexovo Pozoriste. Bez njih, zivot bi nam bio mnogo prazniji i dosadniji. Da nije bilo njih, ko zna kako bi se odvijale devedesete i oktobar 2000-te. Nazalost, nema ih vise. Na srecu – Sada je tu NJUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. ja kaže:

  S obzirom na predviđenu izlaznost, preCednik bi trebalo da se ugleda na Zlobu i krene da otvara predizborne lokacije po grobljima.

 8. snezana kaže:

  predsednice duni u bikini

 9. Nataša kaže:

  A kad će da dođe u Donji Ljubiš, Pripizdinu i Pičkovac?

  1. deda Stavra kaže:

   Donji Pickovac ili Gornji Pickovac? Budite precizniji, molim. A i sta je sa Donje Brijanje?

   1. Nataša kaže:

    Donji za pocetak. A pre toga ce obavezno posetiti i Donje Brijanje.

 10. trabant kaže:

  Predlažem ”divlju” predizbornu lokaciju u Kaluđerici.

  1. snezana kaže:

   znas da se jedan, onomad, izgubio tamo

   1. trabant kaže:

    kako stvari stoje ja samo izgubljena mogu da glasam…

 11. Miki kaže:

  “Ne valja kad profesori mrze učenike, ne valja kad vole učenice – šta mi,
  zapravo tražimo od profesora?”
  Duško Radović

 12. iberlauf kaže:

  A jel pribavio sve potrebne dozvole? Mislim ono ekologija pošto će da s…u gde god stignu.

 13. Aleksandar kaže:

  Ja bih predlozio lokaciju u Zabeli, ipak, slican se slicnom raduje.

 14. mamamimi kaže:

  Da oće bar ko čovek da donese kafu, kilo rakije i deci po čokoladu, pa da ga čovek i pozove. Usisivač imam kod kuće, ne mora svoj da nosi, mada se ne bih mrštila na neki novi model.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *