nazad na vrh

Predsednik Vučić krenuo u Čikago da izbavi Srbe iz snega

BEOGRAD/ČIKAGO, 31. januar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo je danas u Čikago kako bi tamošnje Srbe izbavio iz snega i zaštitio od ekstremnih hladnoća koje već danima pogađaju taj američki grad.

Vučić je obećao da će pomoći svakom od više stotina hiljada Srba koji žive u Čikagu, te da će mu u tome  pomoći  veliko iskustvo koje je pre nekoliko godina stekao u Feketiću.

– Predsednik je spreman da naše ljude iznosi iz snega u tri smene, bez prekida, čak i bez televizijskih ekipa ako treba. Sve što je potrebno jeste da mu jave lokaciju na koju treba da dođe i on će se pojaviti da ih u naručju iznese iz snega – kažu u predsednikovom kabinetu.

Kako navode njegovi saradnici, Vučić će takođe pomagati ljudima i da izađu na kraj sa velikom hladnoćom.

– Svi koji se osećaju ugroženo hladnoćom mogu da dođu na neku od predsednikovih konferencija za štampu, koje će održati posle akcije spasavanja, gde će ih ugrejati toplim pričama o rastu srpskog BDP-a, suficitu u budžetu i ugledu Srbije u svetu – poručuju iz kabineta.

Kako smo saznali u kabinetu, predsednik Vučić nije tražio nikakve posebne uslove tokom boravka u Americi. On će čak spavati u jednoj tamošnjoj napuštenoj kasarni, a jedino je izrazio želju da mu lokalni Srbi pokažu najbolje knjižare koje bi eventualno mogao da obiđe noću, kada ne spasava ugrožene, i razgleda malo izloge sa knjigama.

Nenad Milosavljević

  1. Vrhunski… Svak čast

  2. Posebno ce ukazati gradjanima da prilagode brzinu vozila na autoputu…..a ako se desi da ubije nekoga na naplatnoj rampi….nikako ne pokusavaju da budu duhoviti!?

  3. И да посети најстарију чикашку баку…

  4. Samo da pocne da lizucka usne i pocne duboko da uzdise,pre govora,dugog bar 15 minuta…i eto nama spasa…! I

  5. Da ga nije slučajno povezao Vazduplohov, preko Niša na jeftini let do Amerike?

  6. Strpite se braćo, stiže mali Alek! 🤣

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix