njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

31. jan. 2019

Predsednik Vučić krenuo u Čikago da izbavi Srbe iz snega

BEOGRAD/ČIKAGO, 31. januar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo je danas u Čikago kako bi tamošnje Srbe izbavio iz snega i zaštitio od ekstremnih hladnoća koje već danima pogađaju taj američki grad.

Vučić je obećao da će pomoći svakom od više stotina hiljada Srba koji žive u Čikagu, te da će mu u tome  pomoći  veliko iskustvo koje je pre nekoliko godina stekao u Feketiću.

– Predsednik je spreman da naše ljude iznosi iz snega u tri smene, bez prekida, čak i bez televizijskih ekipa ako treba. Sve što je potrebno jeste da mu jave lokaciju na koju treba da dođe i on će se pojaviti da ih u naručju iznese iz snega – kažu u predsednikovom kabinetu.

Kako navode njegovi saradnici, Vučić će takođe pomagati ljudima i da izađu na kraj sa velikom hladnoćom.

– Svi koji se osećaju ugroženo hladnoćom mogu da dođu na neku od predsednikovih konferencija za štampu, koje će održati posle akcije spasavanja, gde će ih ugrejati toplim pričama o rastu srpskog BDP-a, suficitu u budžetu i ugledu Srbije u svetu – poručuju iz kabineta.

Kako smo saznali u kabinetu, predsednik Vučić nije tražio nikakve posebne uslove tokom boravka u Americi. On će čak spavati u jednoj tamošnjoj napuštenoj kasarni, a jedino je izrazio želju da mu lokalni Srbi pokažu najbolje knjižare koje bi eventualno mogao da obiđe noću, kada ne spasava ugrožene, i razgleda malo izloge sa knjigama.

Nenad Milosavljević

 1. Marko kaže:

  Vrhunski… Svak čast

 2. Goran drobnjak kaže:

  Posebno ce ukazati gradjanima da prilagode brzinu vozila na autoputu…..a ako se desi da ubije nekoga na naplatnoj rampi….nikako ne pokusavaju da budu duhoviti!?

 3. Неки kaže:

  И да посети најстарију чикашку баку…

 4. voya montoya kaže:

  Samo da pocne da lizucka usne i pocne duboko da uzdise,pre govora,dugog bar 15 minuta…i eto nama spasa…! I

 5. scoby kaže:

  Da ga nije slučajno povezao Vazduplohov, preko Niša na jeftini let do Amerike?

 6. Mislilac misli kaže:

  Strpite se braćo, stiže mali Alek! 🤣

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *