nazad na vrh

Predsednik Vučić raspisuje referendum o strategiji za meč sa Brazilcima

BEOGRAD, 27. jun 2018, (Njuz) – Narodni referendum pomoću kojega će biti usvojena konačna strategija reprezentacije Srbije protiv selekcije Brazila raspisan je za danas u 17 časova.

Predsednik Vučić je raspisao referendum kako bi se ovo važno pitanje od kojeg zavisi budućnost nacije stavilo pred narod.

– Samo narod može da preuzme odgovornost i da konačni odgovor o tome da li večeras igramo napadački, odbrambeno pa iz kontre ili ćemo strpljivo graditi napad iz veznog reda – napomenuo je predsednik Vučić – Odgovornost za rezultat večerašnje utakmice je prevelika da leži na plećima jednog čoveka, pa makar to bio i selektor Krstajić. Ako se pokaže da strategija koju narod odabere bude nedovoljno dobra, svi ćemo podeliti odgovornost za poraz srpskog fudbala. Ukoliko se desi da narod kojim slučajem odabere dobru strategiju, rado ću preuzeti odgovornost za tu sudbonosnu odluku – istakao je predsednik.

Stručnjaci se slažu da će narod doneti dobru odluku, budući da se oko 85 odsto naroda odlično razume u selektorski posao.

Građanima je savetovano da već sada zauzmu mesta na glasačkim stanicama jer se predviđa da će gužve biti velike a glasanje će trajati samo sat vremena kako bi se rezultat referenduma što pre prosledio našim momcima u Rusiju.

Kako se nezvanično saznaje, na referendumskom listiću će se naći i pitanje “Da li ste za to da večeras u 20h pobedimo Brazil a da Švajcarska izgubi od Kostarike kako bi Džaka i Šaćiri ispali iz daljeg takmičenja?”

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Bravo momci genijaci! A da budemo prvaci sveta a da onda vučić da fudbalerima 10e?

  2. E kad bi se Mundijal kojim slučajem igrao u Srbiji, a ovaj meč u Nišu – lako bi Vučić. Al ove utakmice koje se van Srbije igraju, za njega su nerazrešiva enigma!

  3. 21:45. Референдум завршен. Џака, Шаћири, Кељменди, Прекази, Вокри & њихови швајцарски рођаци. остају код Путина, а ми у знак протеста прекидамо све контакте са Бриселом и враћамо се сутра у . . . 12:44.

  4. U najzgrcenijoj situaciji,od Gazimestana,vreme je da se razmasu-orlovi…Posto su Srbi,vrapce i dzivdzane…zastitili,kao strane placenike…Smooth operator-nastupa,na Euro-sceni…i po svakoj ceni…

  5. Utakmica je izgubljena,ali mi se spremamo za sve buduce rezultate,kao posledicu taktike Ustava 19-74, te rezolucije 12-44…do Vidovdana u 00: 44…!!!

  6. Izgubili. Bas me zanima ko ce nam sve biti kriv. Naravno, Djilas, Jankovic, Jeremic kao dezurni krivci, ali i svi fudbaleri Albanci gde god da igraju, pa sve vrste zavera protiv Srbije sirom sveta. Svi oni nas mrze jer smo najstariji narod, lepi, visoki u p…m.. nu.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix