nazad na vrh

Predsednik Vučić zapretio Jutki da će proći isto kao Gašić

insajder.net
FOTO: insajder.net

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka mogao bi da bude kažnjen isto kao Bratislav Gašić, poruka je predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vučić je najozbiljnije shvatio optužbe za seksualno uznemiravanje za koje se tereti Jutka i poručio da se takve stvari u njegovoj stranci ne tolerišu i najstrožije kažnjavaju.

– Rekao sam mu šta mu preti ako ne nađe način da ispravi sve što je zgrešio i on je to shvatio najozbiljnije moguće. Svima je ono što se desilo Bratislavu Gašiću opomena da pripaze šta rade i kako se ophode prema ženama, izjavio je predsednik Vučić.

Prema nezvaničnim saznanjima, slučaj Bratislava Gašića, koji je bio primoran da podnese ostavku na mesta ministra odbrane nakon što je na kameri uhvaćen kako se na nedopustiv način obraća novinarki i dalje se prepričava među funkcionerima kao nešto najstrašnije što se može desiti nekom političaru.

– Niko ne želi da završi kao Bratislav Gašić, čovek koji i dan danas nije ministar odbrane. Čak se u SNS-u i kaže za nekoga ko je zglajznuo “odleteo ko Bratislav Gašić!” Zato će i ova pretnja predsednika Vučića sigurno imati dejstvo na Jutku da prestane da se ponaša kao napasnik. Inače zna se šta sledi – ima da leti ko Bratislav Gašić! kaže ministarka pravosuđa Nela Kuburović.

Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka kaže da “ne bi volkao da mu se desi isto što i Gašiću”.

– Mmmmm, neeeee, to mi se ne sviđkaaaaaa, ooooooo, mmmmmm, naglasio je Jutka dok se mazio po telu.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ja bih njemu poslao Anu,pa da vidi!!!

  2. Treba ga uštrojiti!

  3. Da ga postavi za ministra?

  4. Kako li se može ispraviti to što je radio i što dalje radi, gospodine predsedniče? Beskrajno bahato na svim nivoima!!!

  5. Ako Yutka bude ”izdržao”, smeši mu se mesto predsedika opštine Grocka koje je sada upražnjeno. Ili možda nije?

  6. pa jeli bre on je zaposlio ove silne zene da ih he he he

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix